Бившият съпруг на американския представител Лорън Боберт (R-Colo.) беше арестуван

...
Бившият съпруг на американския представител Лорън Боберт (R-Colo.) беше арестуван
Коментари Харесай

Бившият съпруг на Лорън Боберт е изправен пред обвинения за предполагаемо нападение над 18-годишен син, публикувана снимка

Бившият брачен партньор на американския представител Лорън Боберт (R-Colo.) беше задържан за хипотетично боричкане на 18-годишното му дете наследник и забива палеца си в устата на младежа, като че ли „ щеше да му извади зъба “.

Заповед за арест, получена от The Post, демонстрира, че Джейсън Бобърт е бил задържан във вторник по отношение на случай, който включва неговия наследник, Тайлър, в дома им в Силт, Колорадо.

Инцидентът е обособен от хипотетичната борба сред Бьобърт и някогашната му брачна половинка, която се състоя на 6 януари в ресторант Miner’s Claim.

Заместниците на шерифа на окръг Гарфийлд дойдоха в дома на Бобърт към 1 часа сутринта във вторник, откакто Тайлър се обади на 911 и сподели на диспечер, че татко му е пийнал и има пушка, съгласно заповедта за арест.

„ Тайлър разказа, че Джейсън го блъсна, като сложи едната си ръка в региона на гърлото/врата му и го отблъсна обратно, “ написа ведомство Сид Рамирез в заповедта. „ В този миг Тайлър се разстрои и сред Джейсън и него започн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР