Бившият съотборник на Александър Везенков в Олимпиакос - Тайлър Дорси,

...
Бившият съотборник на Александър Везенков в Олимпиакос - Тайлър Дорси,
Коментари Харесай

Бивш съотборник на Везенков преминава във Фенербахче

Бившият съотборник на Александър Везенков в Олимпиакос - Тайлър Дорси, е считан за несъмнено ново попълнение в турския гранд Фенербахче. Гардът е покрай автограф с “фенерите ” до лятото на 2024-а, като в договорката му е включена и алтернатива за удължение с още един сезон. За този интервал Дорси ще получава по $200 хиляди месечна заплата от новия си клуб, оповестяват от Eurohoops.

В края на декември стрелецът се озова на свободния пазар, откакто пътищата му с Далас Маверикс от НБА се разделиха. Реализаторът изкара нелош интервал в дъщерния тим на Мавс в Лигата за развиване - Тексас Леджендс, където се отчиташе със приблизително по 18.9 точки и 4.6 асистенции. Изявите му обаче не съумяха да му обезпечат опция да потвърди качествата си в най-силната лига в света.

Фенербахче ще е третият тим в кариерата на Дорси в Европа. До този миг 193-сантиметровият Гард имаше два сезона зад тила си с Макаби Тел Авив и един с Олимпиакос. През предходната година той и съотборниците му от гръцкия гранд доближиха до Финалната четворка на Евролигата.

" Фенерите " заемат четвъртото място във краткотрайното класиране на Евролигата с баланс от 15 победи и 9 загуби.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР