Бившият републиканец от Ню Йорк Джордж Сантос обеща да подаде

...
Бившият републиканец от Ню Йорк Джордж Сантос обеща да подаде
Коментари Харесай

Сантос обещава да подаде жалби за етични причини срещу множество законодатели часове след изгонването от Камарата на представителите

Бившият републиканец от Ню Йорк Джордж Сантос даде обещание да подаде шепа тъжби за етични аргументи идната седмица против няколко от някогашните си сътрудници преди малко часове откакто беше изпъден от Конгреса при гласоподаване от Камарата на представителите.

В поредност от изявления в обществените медии в петък вечерта Сантос сподели, че ще подаде тъжби за нравственос в понеделник против четири разнообразни членове на Камарата — Никол Малиотакис, R-N.Y., Майк Лоулър, R-N.Y., Ник ЛаЛота, R-N.Y., и Роб Менендес, D-N.J. — за хипотетични нарушавания на финансирането на акцията и привички за търговия с акции, наред с други хипотетични нарушавания на етиката.

Сантос, изключен в петък от сътрудниците си от Камарата с 311-114 гласа, не е наказан за закононарушение, само че има е упрекнат по 23 обвинявания, свързани с електронни измами, кражба на идентичност, подправяне на записи, измами с кредитни карти и други обвинявания.

Сантос беше упрекнат в потребление на средства от акцията з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР