Бившият регионален министър Николай Нанков с незабавна реакция към настоящия

...
Бившият регионален министър Николай Нанков с незабавна реакция към настоящия
Коментари Харесай

Нанков към Караджов: Грандиозните планове за ремонти на пътищата са приказки под шипковия храст

Бившият районен министър Николай Нанков с незабавна реакция към сегашния си сътрудник Гроздан Караджов.

Нанков реагира с пост в мрежата след думите на Караджов през днешния ден, по време на митинга на хората от Гълъбово и настояванията им за незабавен ремонт на пътя, който води до комплекса  " Мини Марица-изток ".

" Една след една лъжите против ГЕРБ се пропукват. Тандемът Рашков-Комитова даде всичко от себе си, с цел да удари предизборно ГЕРБ с поредност от скалъпени изказвания. Новата власт продължава да работи и по “лошите " ин хауси, и по " неприятния " инженеринг.

Днес строителният министър на " смяната " Гроздан Караджов потушава обществено напрежение, като дава обещание пътища на инженеринг - нали сякаш в никакъв случай към този момент нямаше да се употребява?! Сега се измъква от гнева на хората, които желаят ремонт на пътя Обручеше-Гълъбово. Къде отидоха всичките им грандиозни проекти и годишни описи на пътища за ремонт, формирани сякаш откакто бяха питани хората?! Само " приказки под шипковия шубрак "!

Вчера пък публично се отсрочи до 2027-а завършването на “Хемус ". Поредното " кухо заричане ". Нямат потенциал за нищо, не е пуснат нито един търг. Иначе заливат ефира с великодушни обещания за сензационна капиталова стратегия. Резултатът е нула! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР