Бившият професионалист от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор за съжаление

...
Бившият професионалист от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор за съжаление
Коментари Харесай

Сърцераздирателният любовен живот на Робин Уиндзор от неуспешния годеж до раздялата със звездата от X Factor

Бившият експерт от Strictly Come Dancing Робин Уиндзор за жалост в никакъв случай не получи своя баснословен благополучен край.

Много обичаният танцьор, който беше комбиниран с Патси Кенсит, Анита Добсън, Лиза Райли и Дебора Мийдън по време на присъединяване си в танцовото съревнование на BBC, трагично умря на 44-годишна възраст. Смъртта му беше оповестена от танцова компания, обвързвана с починалия танцьор, без детайлности по отношение на споделена дата на гибелта му или споделена причина за гибелта му.

Робин, който беше заставен да напусне хитовото шоу през 2014 година заради пострадване на гърба, претърпя доста премеждия през годините, от несполучлив годеж до периодическа романтика с някогашния си сътрудник и някогашен артист от X Factor Маркъс Колинс.

Звездата на Ballroom - който стартира да танцува на нежната възраст от три - се реалокира от Съфолк в Лондон, когато беше единствено на 15, с цел да преследва фантазиите си да бъде на сцена. Там той се срещна с някогашния си сътрудник Davide Cini и му зададе въпроса през авгу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР