Бившият президент Тръмп посети Охайо в събота, където се нахвърли

...
Бившият президент Тръмп посети Охайо в събота, където се нахвърли
Коментари Харесай

Тръмп се зарича да „обърне всяко едно бедствие на Байдън“, да получи „справедливост за Лейкън“ на огненото събитие в Охайо

Бившият президент Тръмп посети Охайо в събота, където се нахвърли за бизнесмена Бърни Морено, републиканец, който се стреми да завоюва щата на първичните избори, с цел да се кандидатира против демократа Шерод Браун за Сената на Съединени американски щати.

По време на митинга си в Дейтън Тръмп неведнъж спомена нелегални мигранти, надигащи се през границата, насилствени мигрантски закононарушения и гибелта на студентката по здравна сестра Лейкън Райли от Университета на Джорджия.

„ Нито един американски живот повече не би трябвало да бъде изгубен поради мигрантската престъпност. Не можем да имаме различен Лейкън “, сподели хипотетичният претендент на републиканците за 2024 година в мненията си, в които той също неведнъж упрекна политиките на президента Байдън за допускането на милиони мигранти, в това число „ насилствени членове на банди и гангстери “ в Съединени американски щати.

„ Когато съм президент на Съединените щати, ние ще желаяме правдивост за Лейкън в първия ден. Моята администрация ще приключи всяка политика за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР