Бившият президент на САЩ Барак Обама се ядоса и повиши

...
Бившият президент на САЩ Барак Обама се ядоса и повиши
Коментари Харесай

Барак Обама скастри младежи, играели си на смартфоните и не го слушали

Бившият президент на Съединени американски щати Барак Обама се ядоса и увеличи глас на група младежи , пристигнали да чуят речта му по време на избирателен протест в поддръжка на Хилъри Клинтън в Пенсилвания, оповестява в. " Американ Мирър ".
 
 Gulliver/Getty Images

57-годишният Обама побесня, откакто видя по какъв начин група младежи въобще не го слушат, а интензивно пишат по мобилните си телефони . Той прекъсна речта си и се разкрещя: " Ало, на вас приказвам! Да, навръх вас, младежи! На вас! Внимавайте! ", обърна се той към тях и уточни групата с пръст.
 
На видео, което се появи в мрежите, се вижда, че откакто съумява да притегли вниманието им, някогашният президент се обръща поучително към тях: " Тук не става въпрос за мен. Най-голямата заплаха за демокрацията е, когато младежи си мислят " О, това не ме визира! " и не внимават ".
 
Малко по-късно Барак Обама за повторно прекъсна речта си, сърдит , че присъстващите приказват на висок звук и заглушават думите му. " Стоп! Стоп! Стоп ", повтаря той няколко пъти, до момента в който аудиторията от " млади демократи " продължава да се надвиква.-->
 
 Gulliver/Getty Images

" Ей, обръщам се към всички! Стига! ", приканва публиката Обама, давайки воля на гнева си, и след къса пауза продължава: " Чуйте ме в този момент! Казах ви да се концентрирате, а вие не сте съсредоточени ". " Всички да седнат и да млъкнат! Тихо! Седнете и млъкнете за секунда. Чуйте ме! Сега съм сериозен! Фокусирайте се и внимавайте в това, което ви споделям, тъй като, в случай че не се фокусирате, може да имаме проблеми. Не викайте, гласувайте ", продължава с опитите си да притегли внимание той.
 
Политически наблюдаващи обаче разясняват, че за неловката обстановка отговорен бил самият Обама . По време на 33-минутната си тирада той не спрял да се хвали и говорел единствено за себе си . В един миг даже се оплакал, че губи гласа си, тъй като...говорел прекомерно доста.
 
 Gulliver/Getty Images

Барак Обама обаче не за първи път губи хладнокръвие по време на политически мероприятия, напомня " Тема ". През 2016 година на избирателен протест в поддръжка на Хилъри Клинтън във Файетвил, щата Северна Каролина, той атакува последовател на Тръмп, който от самото начало го иронизираше шумно и предизвикваше смях измежду аудиторията.
 
 Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР