Бившият президент Доналд Тръмп ще се кандидатира за трети път

...
Бившият президент Доналд Тръмп ще се кандидатира за трети път
Коментари Харесай

The Cube: Мрежите завряха след кандидатурата на Тръмп

Бившият президент Доналд Тръмп ще се кандидатира за трети път за Белия дом. Новината заяви пред имението си, като речта му беше с много ярки изявления. Отново се закани да направи Америка велика, само че моментното й положение дефинира като крах. Не пощади и ръководството на Байдън. Заяви, че от както той е президент, „ улиците са пропити с кръв “, а „ градовете с помийни ями “.

Ще следим дали Републиканската партия ще поддържа кандидатурата му, вземайки поради случилото се на последните избори – резултатите от тях, той дефинира като подправени и безусловно провокира въстание и навлизане в Капитолия.

Дъщеря му Иванка към този момент съобщи, че не възнамерява да взе участие в акцията му.

Включи се и Джо Байдън, пишейки, че „ Тръмп е провалил Америка. “

Колкото до реакциите в обществените мрежи, има много мнения, които не са изключително ласкателни. Много консуматори дефинират постъпката му за нагла на фона на всички престъпни следствия, свързани с него. Наричат го рисков човек. В Twitter към този момент има даже и тренд- хаштаг „ Тръмп е загубеняк “ и „ Затворете го “.

От друга страна, има и консуматори, които пишат, че съперниците му не го харесват, тъй като просто споделя нещата, които не са приятни за слушане. Според социологически изследвания макар историята на личността Тръмп, доста републикански гласоподаватели не престават да му имат вяра.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР