Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към шумна тълпа, скандираща

...
Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към шумна тълпа, скандираща
Коментари Харесай

Тръмп предупреждава, че „обвиненията срещу Байдън“ срещу него са отворили „кутията на Пандора“: „Джо, внимавай какво си пожелаваш“

Бившият президент Доналд Тръмп се обърна към шумна навалица, скандираща името му във водещата локация на Cipriani в Ню Йорк Уолстрийт събота вечер, събирайки вярващите и предупреждавайки президента Байдън, че обвиняването против някогашния главнокомандващ би било двупосочна улица, в случай че той се върне в Белия дом.

„ Той отвори кутията на Пандора, която в никакъв случай няма да разреши страната ни да бъде същата. Мога единствено да кажа на Джо: Внимавай доста какво си пожелаваш, само че ти направи нещо извънредно “, изгърмя Тръмп пред към 1000 събрали се посетители, които вечеряха ризото с диви гъби и филе миньон.

Елегантното събитие беше спонсорирано от New York Young Republican Club.

„ Обвинен съм за вас. Това не са обвинявания в обичайния смисъл на думата. Това са обвинявания против Байдън против техния политически конкурент “, сподели 77-годишният любимец за 2024 година

Тръмп е изправен пред 91 закононарушения от четири обособени щатски и федерални следствия - нещо, с което той неведнъж се хвалеше.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР