Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерик Люис ще

...
Бившият претендент за титлата в тежка категория Дерик Люис ще
Коментари Харесай

Съперникът на Багата: Ще го удрям в дупката, която има на гърдите

Бившият кандидат за купата в тежка категория Дерик Люис ще се бие против Благой Иванов - Багата в борба от основната карта на събитието UFC 244, което ще се организира на 2-ри ноември в Ню Йорк. Двубоят е от огромно значение и за двамата, само че повече за Иванов, който при победа ще пнаправи пробив в топ 5 при тежките.

"Черният звяр " показа, че ще търси нокаут в първия рунд, само че в случай че не го реализира, то тогава ще чака последните секудни, с цел да повтори това, което аргументи на Александър Волков.

Люис е подготвен за борба и се присмя на белега, който Багата има от интервенцията, споделяйки, че проектът му е да удря Багата тъкмо там.

“Започнах да одобрявам нещата съществено, надлежно упражнявам по-сериозно. Преди имах вяра, че мога да нокаутирам всеки и няма смисъл да упражнявам интензивно. Сега обаче съм по-сериозен и упражнявам по 3 пъти дневно, вместо по 30 минути дневно. Да, в този момент съм малко по-слаб. Появи се информация, че съм веган, само че това са нелепости. Не съм никакъв веган. "

"Ще блъскам Благой Иванов в неговата дупка на гърдите. Готов съм да се удрям всички 3 рунда, само че ще диря нокаут в първия. Ако не го реализира в първия рунд, то тогава ще очаквам в последните секунди на борбата. Ще си вардя въздуха в срещата ", съобщи Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР