Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е

...
Бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов е
Коментари Харесай

Борисов с ирония към Тагарев и с дистанция от преговорите

Бившият министър председател и сегашен водач на ГЕРБ Бойко Борисов е оптимист, че ротацията в държавното управление ще се случи. Пред публицисти в коридорите на Партийния дом Борисов в закачлив звук сподели, че по време на днешното съвещание на Министерски съвет влиза точка, с която министъра на защитата ще изиска да се изпратят вълнени ръкавици с пет пръста на Украйна.

" Вече за лятото, несъмнено, в Украйна е по-хладно, министър Тодор Тагарев ще изпрати до август ръкавиците. БТР-ите и всичко останало, за което рапортуваме, За август ще имат ръкавици, може би и за юли ", шеговит бе Борисов с военния министър.

Иначе за диалозите за сключване на съдружното съглашение сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ Борисов бе повече от сбит - " от това, което знам, вървят " . Той изясни още веднъж, че договарянията се водят от Мария Габриел, а когато тя стане подготвена и всичко се контракти или не се контракти, ще излязат и ще кажат.
 Кирил Петков регистрира градивни диалози с ГЕРБ
Кирил Петков регистрира градивни диалози с ГЕРБ

Докато всичко не е контрактувано, нищо не е контрактувано

Сега всички изявления са непотребни, уточни Борисов, който благодари на ПП-ДБ, че толерантно запазвали безмълвие.

По думите му един развой на договаряне на държавно управление изисква отстъпки и от двете страни. " Не би трябвало да обръщаме страната с краката нагоре. " Бойко Борисов изясни, че във всички правови страни с провеждането на парламентарни избори, партиите поемат отговорност и няма страни на регулаторите, няма страни на прокурорите и няма страни на правосъдните препоръки.

" Политическата отговорност се носи от политическите партии и от това ние не отстъпваме ", сподели още той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР