Бившият премиер Бойко Борисов е получил днес призовка от Министерството

...
Бившият премиер Бойко Борисов е получил днес призовка от Министерството
Коментари Харесай

МВР привика Бойко Борисов на разпит

Бившият министър председател Бойко Борисов е получил през днешния ден призовка от Министерството на вътрешните работи, с която е извикан да се яви на разпит в основна дирекция " Национална полиция ". Лидерът на ГЕРБ съобщи това на брифинг в партийната централа.  " Не се тревожа, бе, Рашков. Ела ме разпитай ти обаче! ", ядоса се Борисов.

Към момента не е ясно каква е повода да бъде свикан на разпит. " Най-вероятно ще ме питат за какво съм взел участие в изборите. Защо съм им бил водачите. Защо партията ми е толкоз стегната и по кое време ще се откажа. ГЕРБ им е костицата в гърлото. Надявам се да си излеза жив. Може и да ме задържат ", възмути се Борисов.

Наскоро служебният вътрешен министър Бойко Рашков сподели, че някогашният министър председател ще бъде проверяван във връзка сигнал за оказван напън върху очевидец. По негови думи Борисов е отправял смъртни закани към предприемач, че " фамилията му няма да разбере дали не яде неговото месо ". Разследването против водача на ГЕРБ касае и изтеклия преди години запис, станал прочут като " Ти си го избра ".

" Нима обществото е не запомнило, че там беше доловен диалог сред тримата, в който се разисква едно наказателно произвеждане, по което се чака да бъде упрекнат и министърът на земеделието по това време ”, напомни Рашков. В средата на юни бяха привикани на разпит и останалите участници в записите от вкъщи на Борисов в Банкя - някогашният аграрни министър от първото му държавно управление Мирослав Найденов, както и някогашният градски прокурор на София Николай Кокинов.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР