Бившият представител на Тексас Уил Хърд обяви в понеделник, че

...
Бившият представител на Тексас Уил Хърд обяви в понеделник, че
Коментари Харесай

Уил Хърд се оттегля от републиканската президентска надпревара през 2024 г. и подкрепя Ники Хейли

Бившият представител на Тексас Уил Хърд разгласи в понеделник, че приключва акцията си за републиканската президентска номинация през 2024 година и поддържа някогашния губернатор на Южна Каролина Ники Хейли.

„ За страдание, за мен и моя екип стана ясно, че е пристигнал моментът да спрем нашата акция “, написа той в изказване, добавяйки, че „ е значимо да признаем действителностите на политическия пейзаж и нуждата от консолидиране на нашата партия към един човек, с цел да победи и Доналд Тръмп, и президента (Джо) Байдън.

Бившият конгресмен, който се бореше да завоюва сцепление в претъпканото поле на Републиканската партия, доминирано от Тръмп, насочи строго предизвестие към партията си: „ Ако Републиканската партия номинира Доналд Тръмп или другите персони, които се подиграват да имитират неговото разделящо, жестоко държание, ние ще изгубвам. "

Хърд влезе в конкуренцията през юни като неприкрит критик на някогашния президент и беше един от дребното републикански кандидати, подготвени да нападат непосредствено Тръмп. Той упрекна сътрудниците си претенденти от Републиканската партия, че се опасяват от Тръмп и твърди, че някогашният президент, който сега е изправен пред 91 наказателни обвинявания в четири обособени наказателни каузи против него, се кандидатира за втори мандат, с цел да „ стои надалеч от пандиза “.

Подкрепяйки Хейли, някогашен дипломат в Организация на обединените нации при Тръмп, Хърд я похвали като водач, който може да се оправя с провокациите на националната сигурност. „ Посланик Хейли сподели подготвеност да формулира друга визия за страната от Доналд Тръмп и има несравнимо схващане за сложността на нашата външна политика “, сподели той.

Тази история е обновена с спомагателна информация.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР