Бившият председател на ДПС Лютви Местан е заразен с коронавирус

...
Бившият председател на ДПС Лютви Местан е заразен с коронавирус
Коментари Харесай

Местан е заразен с коронавирус и засега делото за смъртта на шестмесечното бебе се отлага

Бившият ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан е инфектиран с ковид и е под карантина. Затова делото против него (той е обвиняем), поради починалото в злополука шестмесечно момиченце, е отсрочено за 20 септември, 2021 година.

Молбата за отсрочване на съвещанието е постъпила в окръжния съд на Кърджали в края на предходната седмица и е подадена от юриста на Местан Нацко Дойчев. Той изясни, че клиентът му си е правил проучвания за различен медицински проблем, само че медиците открили, че е позитивен за ковид,.
 Поредно съвещание по делото за злополуката с присъединяване на Лютви Местан Поредно съвещание по делото за злополуката с присъединяване на Лютви Местан
Поредно съвещание на Окръжния съд в Кърджали по делото за тежката злополука преди две години с присъединяване на някогашния водач на ДОСТ Лютви...

Катастрофата, поради която Местан е на съд, се случи през 2019 година. Тя стана факт на разклона край момчилградското село Загорско. Местан влиза от път без преимущество на главно шосе и бива ударен от колата, в която е момиченцето. Обвинение има и против другия водач, който е татко на детето - Юсеин Ахмед, като то включва несъобразена с пътните условия скорост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР