Бившият помощник на Обама Стюарт Селдовиц постигна добра сделка, провеждайки

...
Бившият помощник на Обама Стюарт Селдовиц постигна добра сделка, провеждайки
Коментари Харесай

Бившият Обама Стюарт Селдовиц получи добра сделка, провеждайки обучение за борба с пристрастията, за да загуби обвинения в омраза заради антимюсюлмански изказвания

Бившият асистент на Обама Стюарт Селдовиц реализира добра договорка, провеждайки образование за битка с пристрастията, с цел да получи ненавист обвиняванията в закононарушения са свалени поради гнусните му ислямофобски изявления против продавач на халал количка в Голямата ябълка.

64-годишният Селдовиц ще се подчини на „ 26-седмична стратегия за битка с пристрастията посредством съвещания за смяна в Куинс “, постанови арбитър Бевърли Татъм в сряда по искане на прокуратурата.

Ако го извърши и няма нови арести или нарушавания на заповедта за отбрана на жертвата, обвиняванията за закононарушения от ненавист против него ще бъдат оттеглени, потвърдиха от окръжната прокуратура на Манхатън пред The ​​Post.

Селдовиц – който участва, само че не приказва на чуването в сряда – работи при петима президенти и един път беше консултант на Обама в Съвета за сигурност. В началото на 2000-те той също работи за Службата на Държавния департамент по въпросите на Израел и Палестина.

Ветеранът в политиката стана вирусе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР