Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си припомни някои от

...
Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си припомни някои от
Коментари Харесай

Маркизио разкри двете си големи разочарования

Бившият полузащитник на Ювентус Клаудио Маркизио си напомни някои от славните мигове и огромните разочарования в спортната си кариера. Бившият италиански национал даде конференция, на която удостовери за раздялата с футбола.

" Спечелих доста титли, реализирах фантазията си да играя футбол и в този момент пристигна време да си потегли. През последните месеци главата ми си работеше както преди, само че тялото не ме слушаше към този момент. Мога да играя и до 40 години, само че би трябвало да вардя репутацията си ", сподели 33-годишният Маркизио.

" Съжалявам, че не съумях да печеля Шампионска лига с Юве и Евро 2012 с Италия. Това се двете огромни разочарования в моята кариера. Много ми се желае да преиграем финала в Шампионска лига против Барселона през 2015 година. Даже не целият мач, а единствено второто полувреме. Едни от най-паметните моменти са мачовете с Юве в Серия Б. Останахме единствено бойци, които не напуснаха тима в този сложен миг и завоюваха шампионата във втория ешалон. Не се интересувах в коя дивизия играе Юве, желаех просто да нося тази фланелка ", описа Маркизио.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР