Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев си

...
Бившият полузащитник на националния отбор по футбол Благой Георгиев си
Коментари Харесай

Джизъса подкара тузарско возило за ЧНГ - slava.bg

Бившият полузащитник на националния тим по футбол Благой Георгиев си е подарил за празниците свръх скъпо украшение на 4 колела.

Спортистът натиска педала на чисто ново BMW 750, чиято цена в формалния дилър на немския авто тръст у нас може да прескочи 250 хиляди лв. с екстрите, написа Телеграф.

Те даже съумели да щракнат Благо с новата му облага на шосето, директно преди летището. Според нашите източници преди няколко дни Георгиев се е отбил до аеродрума, с цел да изпрати значим човек от футболния хайлайф на Русия.

В залата за излитащи полети пред гишетата за чекинга, Благо бил чут да загатва по телефона си, че изпраща "директора на Оренбург ". "Спомена единствено името Андрей. Двамата се сбогуваха дълготрайно, наподобява са близки. Познахме Благо на един от светофарите преди летището и усяхме да го снимаме в придвижване ", разясниха източници.

Справка в уеб страницата на Оренбург, чийто екип Георгиев носи през сезон 2016/2017, сподели, че съветският му гостенин е Андрей Тепляков - един от шефовете на някогашния му клуб. Явно даже и след края на престоя на Благо в тима, двамата са запазили другарството си.

Прави усещане, че в последната половин година, Благо се бръкна доста дълбоко и се снабди със скъпа движима и недвижима благосъстоятелност. Припомняме, че откакто Златка Райкова го подари със наследник, Георгиев купи цялостен етаж от постройка в комплекс от затворен вид, в който живее и някогашният президент Петър Стоянов. Новата му първокласна облага с логото на BMW форсира до 100 км/ч за 4.1 секунди, а под капака се криет 530 конски сили.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР