Бившият полузащитник на Левски и настоящ на втородивизонния Ипсуич Таун

...
Бившият полузащитник на Левски и настоящ на втородивизонния Ипсуич Таун
Коментари Харесай

Недоразумение на Левски за малко да омае тим от Лига 1

Бившият полузащитник на Левски и сегашен на втородивизонния Ипсуич Таун Кевин Бру призна, че през лятото е бил на крачка от това да подпише с елитния френски Тулуза.

28-годишният халф още през май изясни, че има позволение от Ипсуич да си търси нов тим, защото не попада в проектите на мениджъра Мик Маккарти. Самият той очакваше без проблем да смени ситуацията, заявявайки, че не желае повече да играе в Англия.

Отхвърлен от Левски се насити на Англия и Чемпиъншип

В паузата сред сезоните обаче договорка не се получи, а травмите на няколко от халфовете на „ трактористите” доведоха до насилственото реабилитиране на Бру, който в началото даже не бе получи номер за новия сезон. Първият му мач беше против Бъртън, а след това той даже бе титуляр против Кардиф, преди още веднъж да се появи като промяна при 3:0 над Престън Норт Енд тъкмо преди паузата за националните тимове.

Националът на Мавриций разкри, че въпреки да е останал във втория ешелон на британския футбол, към него е имал доста сериозен интерес. „ Имаше няколко клуба, които ме желаеха. Две предложения имаше от втората дивизия във Франция, само че не желаех да вървя там”, сподели Бру.

Кевин Бру: Бях умишлен в Левски, там има расизъм

„ После в последната седмица от трансферния прозорец получих предложение от Тулуза. Всичко се сведе до последния ден, само че по някаква причина неща не станаха. Нямах никакво време да си уредя различен трансфер.”

„ Имам контракт за още година тук, само че през януари още веднъж ще има трнсферен прозорец. Ако тогава получа оферта от различен клуб и желая да отпътува, то считам, че ще ме пуснат. Ако не, имам още 6 месеца тук и нещата ще си бъдат както досега. Ще работя крепко и ща върша най-хубавото в името на отбора”, добави Бру.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР