Бившият полузащитник на Челси Оскар получи осем мача наказание заради

...
Бившият полузащитник на Челси Оскар получи осем мача наказание заради
Коментари Харесай

Оскар беше наказан за осем мача в Китай след грозен скандал на терена

Бившият полузащитник на " Челси " Оскар получи осем мача наказване поради предизвикателство на всеобщ пердах по време на мача на неговия " Шанхай " с първенеца на Китай " Гуанджоу евъргранде ".

25-годишният бразилец изрита предумишлено двама противникови футболисти с топката. Оскар е санкциониран от Китайската футболна федерация с 40 хиляди йени (5 855 долара). Той ще пропусне мачовете на " Шанхай " до 13 август.

" Оскар обиди противниковите играчи по аморален метод, което докара до голям скандал. Това оказа отрицателно въздействие върху китайската Суперлига ", се споделя в формалното изказване на локалната федерация, като са взети поради отчетът на съдията, видео доказателства и документално пояснение на някои от футболистите.

Трансферът на Оскар в " Шанхай " от " Челси " се трансформира в най-скъпия за Китай, като договорката беше в размер на 60 млн. евро. Бразилецът изигра 21 мача във всичкия шампионати през този сезон, в които записа четири гола и 10 асистенции.

Съотборникът на Оскар в " Шанхай " Кин Шенг получи шестмесечно наказване за настъпване на Аксел Витцел без топка преди няколко месеца.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР