Бившият полицай Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван

...
Бившият полицай Румен Тонев, обвинен за убийството на психолога Иван
Коментари Харесай

Психо ченгето влачил трупа на Иван Владимиров към мазето

Бившият служител на реда Румен Тонев, упрекнат за убийството на психолога Иван Владимиров-Нав, влачил тялото на 45-годишната си жертва по стълбите на кооперацията към мазето. Това стана ясно в Софийския градски съд, където се гледаше мярката за неотклонение на 52-годишния психар.

Снимки от кооперацията на улица " Черковна " 69 показвали съществуването на кървави следи. Съдия Николай Младенов уточни, че не е ясна повода заради която тялото на Иван Владимиров е било влачено към мазето, само че това надали е било, с цел да му се помогне, а по скоро то да бъде укрито, само че появяването на съседи е попречила.

Самият Тонев споделил пред един от комшиите си: " Иван искаше да ме бие ". Той извадил пикантен спрей и го напръскал, след това видял, че Владимиров носи и железен предмет в ръката си, най-вероятно катанец. Тогава извадил законния си револвер " Байкал " и прострелял психолога.

Трагедията става на 8 февруари към 22:30 на улица " Черковна ", където Тонев живее на първия етаж. Той населява жилището дружно с 70-годишната си майка. Не е женен. Пред съда сподели, че има ТЕЛК 34% неработоспособност, само че не е пенсионер по болест, само че и не работи. Адвокатката му го разказа като неконтактен, само че пък постоянно предизвикан от други условия.

По време на делото стана ясно, че Тонев е осъждан, само че оправдан. През далечната 1996 година, той е съхранявал нелегално муниции, за което е осъден с санкция. Съдът остави Тонев в ареста.            
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР