Бившият полицай от Минеаполис Дерек Шовин прави още един опит

...
Бившият полицай от Минеаполис Дерек Шовин прави още един опит
Коментари Харесай

Дерек Шовин твърди, че нови доказателства показват, че той не е причинил смъртта на Джордж Флойд, опитва се да отмени присъдата

Бившият служител на реда от Минеаполис Дерек Шовин прави още един опит да анулира федералната си присъда за цивилен права за убийството на Джордж през 2020 година Флойд.

Шовин, който още веднъж беше в съда в сряда, твърди, че нови доказателства демонстрират, че той не е предизвикал гибелта на Флойд в Минесота.

В молба, подадена във федералния съд в понеделник, Шовин сподели, че в никакъв случай не би се признал за отговорен през 2021 година, в случай че знаеше за теориите на патолог от Канзас, с който е бил в контакт през февруари.

Шовин моли съдията, който председателстваше процеса му, да анулира присъдата си за цивилен права и подреди нов развой или най-малко чуване, с цел да показа новите доказателства.

Шовен, който излежава 21-годишна присъда в федерален затвор в Аризона, подал настояването без юрист.

Според записите Шовин споделя, че доктор Уилям Шаетцел от Топека, Канзас му е споделил, че счита, че Флойд е умрял от затруднения на необичаен израстък, наименуван параганглиом, който може да аргументи съдбовен прилив на адреналин.

Отбелязва се, че патологът не е изследвал тялото на Флойд, само че е прегледал отчетите от аутопсията. < /p>

В молбата си Шовин твърди, че никое жури не би го осъдило, в случай че беше чуло показанията на патолога.

Федерален апелативен съд отхвърли настояванията на Шовин за наново чуване два пъти и той към момента чака Върховният съд на Съединени американски щати да реши дали ще прегледа жалбата му против присъдата му за ликвидиране от щатския съд.


Оригинален източник на публикация: Дерек Шовин твърди, че нови доказателства демонстрират, че той не е предизвикал гибелта на Джордж Флойд, пробва се да анулира присъдата

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР