Бившият пиар на столичния район „Младост” и близък до осъдената

...
Бившият пиар на столичния район „Младост” и близък до осъдената
Коментари Харесай

Жесток удар срещу един от най-близките хора на осъдената Иванчева!

Бившият пиар на столичния регион „ Младост” и непосредствен до наказаната за рушвет Десислава Иванчева - Петър Кърджилов, най-вероятно ще бъде упрекнат в безчинство. Той към този момент е получил призовка и би трябвало да отиде в столичната полиция във вторник.

„ Ще се явя с юриста си Александър Кашъмов”, заяви Кърджилов в профила си във Facebook.



Срещу Кърджилов е почнало дело поради виковете му по адрес на прокуратурата в коридора на спецсъда в деня, когато Иванчева бе наказана на 20 години затвор, а заместничката й Биляна Петрова – на 15 години. Съдът ги призна за отговорни, че са поискали рушвет от строителния бизнесмен Александър Ваклин.

Според неофициална информация следствието против него е за така наречен едро безчинство, за което в Наказателния кодекс се плануват до 5 години затвор, написа gospodari.com. Разследващите ще се опитат да потвърдят, че дейностите му са били осъществени с „ извънреден цинизъм или дързост”. Освен това се търси метод някогашният пиар на „ Младост” да бъде упрекнат и че се е съпротивлявал на правосъдна защита, което в допълнение може да утежни ситуацията му.

Като очевидци по това дело са разпитвани публицисти, отразявали присъдата на Иванчева в същия ден.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР