Бившият първи министър на Шотландия каза, че ще съжалява за

...
Бившият първи министър на Шотландия каза, че ще съжалява за
Коментари Харесай

Докато съм жива, ще съжалявам за пандемията, казва Стърджън пред разследване на Covid в Обединеното кралство

Бившият първи министър на Шотландия сподели, че ще съжалява за решенията, взети по време на пандемията Covid-19 „ до момента в който съм жива ” в прочувствено удостоверение за следствие.

Никола Стърджън се яви пред Разследването на Covid-19 в Обединеното кралство за часове в сряда, изправена пред въпроси по отношение на реакцията на пандемията, в това число метода към домовете за възрастни хора и обвиняванията в политизиране на пандемията.

Бившият първи министър неведнъж се мъчеше да сдържи сълзите, до момента в който защитаваше своето досие и това на държавното управление си под интензивни разпити от водещия юрист на следствието Джейми Доусън Кей Си.

В един миг, господин Доусън сподели, че госпожа Стърджън желае да бъде „ индивидът, който е прогонил Covid от Шотландия “, което тя отхвърли.

„ Надявах се, че решенията, които моето държавно управление ще вземе, ще поддържат Covid на допустимо най-ниското равнище, тъй че да отнеме живота на по-малко хора, да сведе до най-малко спирането на препитанието на х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР