Бившият национал Радостин Кишишев бе назначен за директор в Ботев

...
Бившият национал Радостин Кишишев бе назначен за директор в Ботев
Коментари Харесай

Кишишев: Левски в момента е задължен на феновете си

Бившият национал Радостин Кишишев бе назначен за шеф в Ботев (Пловдив) по времето, когато тимът беше в най-голямата си рецесия и трябваше да направи всичко допустимо, с цел да го извади оттова. Пред " Мач Телеграф " Тинката приказва за обстановката в тима и развиването на шампионата.

- Г-н Кишишев, за Ботев следва мач за Купата със Струмска популярност. Логично е тимът да не подцени противника?

- Със сигурност не би трябвало да го подцени, тъй като се вижда в каква обстановка сме сега. Набираме скорост след слабия старт, който имахме в първите кръгове. Нещата започнаха да се усъвършенстват, а това, че имаме мач за Купата в Радомир, значи, че излизаме единствено и само за победа, с цел да могат да се затвърдят позитивните резултати в последните мачове.

- След мача за Купата следва подобен с Левски. Колко е мъчно да се играе на " Герена "?

- Много ще е мъчно, тъй като Левски сега е длъжен към своите почитатели поради по-слабите резултати в последно време. Феновете са изискващи и едва ли ще желаят още веднъж отчаяние. Този мач ще е извънредно тежък за нашия тим.

- Сам споменахте сложния старт на сезона. На какво го отдавате?

- Можем да го отдадем на доста фактори. Когато аз пристигнах, първият мач бе дербито на Тракия, който е един необикновен мач, без значение, че не го загубихме. Тъкмо бе пристигнал нов треньор и може би просто играчите не съумяха да влязат задоволително добре в шампионата.

- 15 гола в последните 4 мача. Започва ли Ботев да намира своя темп?

- Да и това не е инцидентно. Видяхте, че и в мача против Локомотив Пловдив имахме доста благоприятни условия да отбележим, макар че не успяхме да го създадем. Спокойно резултатът можеше да бъде с няколко гола в наша изгода. В предните мачове влязоха 15 гола, а против Локомотив изпуснахме може би толкоз.

- Да приключим тематиката за Купата, сложена ли е тя като цел пред Ботев?

- Не мисля, че е сложена. Никой в клуба не приказва за продобиване на купа. Имаме си задоволително проблеми, които да решаваме.

- Един от тях може би е връзката с един от главните спонсори и реализатор на поръчката за Колежа. Може ли да уверите почитателите, че различията там са изгладени?

- Не, не мога да ги уверя, тъй като както се вижда мине не мине известно време, отново се случва нещо. Едни и същи хора против клуба. Не мога да подсигурявам, че в бъдеще няма да има миг, в който отново някой няма да се разсъни и да желае да направи по този начин, че на другите да им е гадно.

- Кога е крайният период за дотъкмяване на стадиона, има ли някаква смяна?

- Срокът за стадиона е краят на април-май идната година.

- Преди известно време Ваш футболист бе освободен поради скандал в съблекалнята. Можете ли да кажете, че хармонията в нея се е върнала?

- Да и това се вижда от играта. Играта се усъвършенства фрапантно в последните няколко мача. Освен че вкарваме доста голове, ние сътворяваме доста положения и се вижда, че някои от футболистите подвигнаха доста равнището си, което приказва, че нещата към този момент са нормализирани.

- Каква е огромната цел пред Ботев за сезона?

- Ботев има една цел и тя е да прави почитателите си щастливи. Ако това се приключи с Купата или положително класиране, ще е черешката на тортата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР