Бившият национал на Бразилия Адриано отново се прочу с изцепка.

...
Бившият национал на Бразилия Адриано отново се прочу с изцепка.
Коментари Харесай

Адриано отиде да гледа мач, прибра се след два дни! Жена му се разведе с него

Бившият национал на Бразилия Адриано още веднъж се прочу с изцепка. Някогашният нападател на Интер се разведе със брачната половинка си единствено 24 дни, откакто двамата подписаха брак. Причината е, че Адриано се събрал с другари да гледа мача сред Бразилия и Швейцария от Мондиал 2022, след което два дни не се прибрал.

Адриано и половинката му - 25-годишната Микаела Мескита, възнамерявали да провеждат вечеря с околните си. Тя обаче пропаднала поради някогашния футболист, който нито се появил, нито си вдигал телефона. Когато въпреки всичко се върнал у дома, той изискал опрощение, само че Микаела не го приела. Двамата към този момент не се следват в обществените мрежи, а афектираната Микаела изтри всички техни общи фотоси.

Адриано беше считан за извънреден гений и си завоюва прякора Императора, само че по този начин и не съумя да разгърне капацитета си. Той непрекъснато беше преследван от травми, а след гибелта на татко му изпадна в меланхолия и кариерата му потегли внезапно надолу. След завръщането си от Италия той игра в няколко бразилски клуба, само че без триумф и се отхвърли публично през 2016 година.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР