Бившият национал на България Радостин Кишишев смята, че водещите ни

...
Бившият национал на България Радостин Кишишев смята, че водещите ни
Коментари Харесай

Кишишев: Люпко Петрович трябва да се пенсионира

Бившият национал на България Радостин Кишишев счита, че водещите ни тимове прекомерно постоянно сменят треньорите си, което не е верният път за развиване. " В България доста бързо се желаят резултати от шефовете на тимовете. При състояние, че Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев са от дълго време във футбола, то не им приляга да сменят треньори през два месеца. За да вземеш треньор, първо би трябвало да си го решил. Нужно е да му дадеш сред две и три години. Ако ги питаме по какъв начин са основали техните империи в бизнеса, не е било за два месеца. Така не се дава успокоение на треньорите да работят умерено. ", показа някогашният десен бек в изявление за предаването " Домът на футбола " по Диема Спорт.

" ЦСКА имат водач в лицето на Гриша Ганчев, само че какъв брой треньори се смениха там? Не е това пътят и може би би трябвало да се радват, че са стигнали до финален мач, решителен купата у нас ", сподели още Кишишев, а за Люпко Петрович съобщи: " Смятам, че това е човек, който би трябвало да се пенсионира. Не мисля, че той е индивидът, който би трябвало да работи в ЦСКА. Всеки би трябвало да знае по кое време би трябвало да оказва помощ и по кое време да спре. Аз не знам там кой е треньорът, та не му знам точната роля ", продължи Кишишев.

Той добави, че многото отсъстващи съществени играчи на Лудогорец за последния мач от сезона против Черно море може да се окаже решаващо и разградчани ще " треперят " за купата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР