Бившият национал на България - Иван Бандаловски, обяви, че слага

...
Бившият национал на България - Иван Бандаловски, обяви, че слага
Коментари Харесай

Иван Бандаловски прекрати футболната си кариера

Бившият национал на България - Иван Бандаловски, разгласи, че поставя завършек на кариерата си в професионалния футбол. Защитникът направи това с прочувствено обръщение в обществените мрежи.

За последно Бандаловски бе част от отбора Царско село, като напусна " царете " в края на предходната година, а от този момент не бе играл за различен тим.

Иван Бандаловски има богата визитка, като е играл за отборите на ЦСКА, Литекс, Локомотив (София), Партизан (Белград), Верея (Стара Загора), Берое (Стара Загора), Анортозис и Ботев (Пловдив).

Публикацията на Бандаловски в обществените мрежи:

" За мен през днешния ден е един от най-тежките дни в живота ми, тъй като би трябвало да кажа завършек на нещо, което съм правил цялостен живот и съм живял за него, само че както всяко начало има и край. Приключих с футбола още преди няколко месеца, само че взех решение да го публикация чак в този момент. От 7 годишен това беше моя фантазия и я реализирах, като играх най-великата игра на света в положителни тимове с доста почитатели. Почти 20 години, като експерт играх стотици мачове,постигнах доста от задачите и фантазиите си, които си бях сложил. През този интервал имаше доста ограничения, труд, победи, загуби, наслада и сълзи, купи, другарства, доста положителни и неприятни моменти. Искам да благодаря на всички, с които работих през моята кариера - съотборници и противници, треньори, масажисти, домакини и всички, които срещах през целия този мой футболен път. Не на последно място бих желал да благодаря и на хилядите почитатели, които са ме подкрепяли, тъй като без вас тази игра нямаше да съществува! Вие ме изградихте, като човек и темперамент и ме направихте подобен какъвто съм. Време е да отворя нова страница в моя живот, само че постоянно ще бъда признателен и обвързван с най-великата игра ФУТБОЛ! ", написа Иван Бандаловски в " Инстаграм ".

View this post on Instagram
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР