Бившият национал на България Димитър Бербатов ще стане част от

...
Бившият национал на България Димитър Бербатов ще стане част от
Коментари Харесай

Бербатов ще обучава деца във футболна академия в Дубай

Бившият национал на България Димитър Бербатов ще стане част от футболната академия Football Escapes, която образова деца по целия свят. Инициативата се движи от някогашни звезди от Висшата лига като Рио Фърдинанд и Боби Замора, а българският нападател ще се включи по време на лагер в Дубай.

Събитието ще се състои в две сесии при започване на април – сред 2 и 6 и 9-13 в курорта Джебел Али, която е ситуиран на изкуствено основан остров в Персийския залив.

" Бербатов – неговото допиране е като кадифено. Едно от най-хубавите докосвания, които съм виждал въобще във футбола. Той ще покаже на децата по какъв начин се прави това идната седмица. Топката пада от небето и той просто я залепя на едно място ", споделя някогашният му съотборник Фърдинанд в диалог със Замора в един от рекламните клипове.

Football Escapes включва още някогашни играчи като Теди Шерингам, Ейдур Гудьонсен, Емил Хески и Дани Мърфи. Академията провежда още лагери в Португалия, Малдивите и Кипър. Засега не се оповестява дали Бербатов ще стане част от Football Espaces за непрекъснато.

What one question would you ask Dimitar Berbatov? He is joining us in Dubai this Easter @JAresorts in a weeks time!! #footballescapespic.twitter.com/w8HaxfAqnY
— Footballescapes (@footballescapes) March 26, 2018

" Аз съм Димитър Бербатов и нямам самообладание да бъда треньор на децата в академия Football Escapes в Джебел Али този Великден. Ще се забележим там ", сподели Бербатов в малко видео в профила си в " Инстаграм ".

Нападателят е свободен сътрудник, откакто договорът му с индийския " Керала бластърс " изтече преди месец. Бербатов записа единствено девет мача в шампионата и общо 525 минути, за които съумя да се разпише един път.

В същото време обаче заплатата му беше третата най-голяма в Суперлигата след тези на Мику и някогашният му съотборник от " Тотнъм " Роби Кийн. За осем месеца Бербатов проработи близо 360 хиляди $, като не е ясно какви са били бонусите към контракта му.

" His touch - like velvet! " @rioferdy5 talking about Berbatov’s unbelievable first touch! He will be showing the kids how it’s done @JAresorts next week! Get involved! #berbatov#footballescapes#jajebelaligolfresort#visitdubaipic.twitter.com/xervDtZU8l
— Footballescapes (@footballescapes) March 27, 2018

След като си потегли от Индия Бербатов беше подложен на критика от някогашните си съотборници в " Керала " и локалните медии. Той се изрече остро за треньора Дейвид Джеймс, който дойде посредата на сезона, обявявайки го за " най-лошия, който си мисли че е треньор ".

Мениджърът на нападателя Емил Данчев сподели, че той е надалеч от отричане от футбола. Желанието на 37-годишния нападател е да продължи да играе.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР