Бившият национал на България Благой Георгиев застана пред камерата на

...
Бившият национал на България Благой Георгиев застана пред камерата на
Коментари Харесай

Благо Георгиев: Планувам за края на октомври още по-мащабно благотворително събитие

Бившият национал на България Благой Георгиев застана пред камерата на Sportal.bg , където показа мнението си за провелия се благотворителен шампионат. Самият Благо провежда събитието в зала “Универсиада ”, където участваха доста известни български персони, а парите ще бъдат дарени на деца в неравностойно състояние.

“Пускам им да бият, нали знаеш (смее се). Това ни тръгни още от “Сървайвър ” тази самодейност. Заедно всички взехме решение да подкрепим деца в неравностойно състояние. Събрахме хора, ще забележим какъв брой пари ще съберем, уповавам се да е задоволително за този миг. Слава Богу, че всички, които ни дадоха обещание, са тук и им благодаря от сърце.

Сега мисля края на октомври да създадем нещо сходно, не желая да издавам още. Има още време да се подготвим, това беше като пробно. Ще е почти същото, отново благотворително, само че с много повече участници и мисля да го създадем в Пловдив този път.

Не проследявам българското състезание, разбрах след 1-2 дни,че Лудогорец е станал първенец. Разбрах, че е имало конспирация, което е хубаво за българското състезание ”, съобщи Георгиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР