Бившият наставник на Спартак (Москва) Масимо Карера е фаворит за

...
Бившият наставник на Спартак (Москва) Масимо Карера е фаворит за
Коментари Харесай

Дженоа преговаря с Масимо Карера

Бившият ментор на Спартак (Москва) Масимо Карера е любимец за треньорския пост в Дженоа. Очаква се “грифоните” да уволнят Андреа Андреацоли поради слабото показване на отбора от началото на сезона, а управлението към този момент е провело договаряния с Карера. За състезателен шеф пък е гласен Франческо Гуидолин.

След 8 кръга в Серия “А” Дженоа има единствено 5 точки и е в серия от три загуби. Вчера отборът от Генуа беше победен с 1:5 от Парма и се намира на 19-о място в класирането, с точка повече от градскис си противник Сампдория.

55-годишният Карера е някогашен футболист и помощник-треньор на Ювентус. През 2016 година той беше назначен за помощник на Дмитрий Аленичев в Спартак (Москва), само че скоро по-късно Аленичев подаде оставка и Карера зае мястото му. Под негово управление съветският гранд завоюва купата след пауза от 16 години. Италианецът остана на поста до края на 2018 година, само че продължава да е извънредно известен измежду почитателите на Спартак. Серия А 8 кръг, неделя 20 октомври  Парма 5:1краен резулат  Дженоа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР