Бившият наставник на Левски и Етър - Георги Василев -

...
Бившият наставник на Левски и Етър - Георги Василев -
Коментари Харесай

Гочето: Тепърва предстоят сериозните изпитания за Левски в първенството

Бившият ментор на Левски и Етър - Георги Василев - показа мнението си за успеха на " сините " с 3:0 като посетители на " болярите ".

" Левски победи изцяло справедливо с безапелационен резултат Етър (3:0) на " Ивайло ", предвид на представянето на двата тима. Гостите съвсем от самото начало владееха топката и доста рядко болярите стигаха до нещо съществено пред вратата на Пламен Андреев. Имаше два случая, освен това до момента в който бе пресен Кольо Станев. Но в единия Хосе Кордоба чудесно му лиши кълбото с напълно чисти защитни дейности. Тогава се виждаше голова обстановка, само че в останалите моменти Левски държеше самодейността. Не съм гледал статистиката, само че съм сигурен, че процентът на притежаване на топката е бил доста огромен в интерес на столичани. Същото се отнася и до обстановките пред вратите. Не си припомням Пламен Андреев да е имал работа и да би трябвало да се намесва уверено. През второто полувреме Левски изцяло взе самодейността и реши срещата. Етър извърши няколко смени, само че не се стигна до някаква позитивна смяна. Най-хубавото бе препълненият " Ивайло ", което не се бе случвало от дълги години.

Левски излезе със състав, който надали ще забележим още веднъж поради проблемите с осъдени и контузени играчи. Представянето на отбора беше доста положително и не може

да се уточни нещо отрицателно. Столичани демонстрираха вариативност в предни позиции и обикновено стигнаха до повече чисти положения. Единственото неприятно бе травмата на Асен Митков толкоз рано в мача.

Словакът Патрик Мислович стартира за първи път като титуляр и заслужава добра оценка. Не блестеше с някакви отигравания, само че си свърши работата в средата на терена. Цунами учудващо в този мач бе по-прибран, тъй като сме го виждали с повече експанзия по фланга. Той обаче беше доста акуратен и прецизен през целия дуел. В тази среща гостите нямаха централна фигура в нахлуване, както бе преди този момент с Рикардиньо на върха на офанзивата. Марин Петков и Фабио Лима си извършиха доста добре дилемите, като българинът изигра мощен мач. Левски сподели многообразие в нахлуване и с включването от по-задни позиции на Джавад ел Джемили. Евертон също се показа приемливо. Нападение, което надали отново ще забележим в този му тип, само че заслужаващо доста добра оценка. Защитата на Етър не е от постоянните, само че през първото полувреме резервира мрежата си суха. Левски вкара головете си след рикошет и залъгване на вратаря Величков, неточност на централния защитник Георги Ангелов и подобен от аутлинията. Това демонстрира какъв брой нежна е защитата на болярите.

Сега предстоят сериозните тествания за Левски в шампионата с мачове против Славия, Лудогорец, ЦСКА и Черно море. От началото на втория полусезон сините се изправяха против по-скромните тимове, само че това не пречи да се уточни израстването на отбора. Пък даже и след такава победа над последния в класирането. За идните срещи на истината треньорът Николай Костов ще разполага с повече избор по състава, ще има опция за разновидност. Защото само Илиян Стефанов е навън до края на сезона. Сините демонстрират добър жанр на игра. Представят се забавно и нападателно. Не се преценяват със противниците си при построяването на тактиката, а в противен случай - другите го вършат. Изгубените точки през есента обаче към момента въздействат на отбора. Представянето на тима от началото на пролетния полусезон вдъхва оптимизъм, даже футболистите могат още повече. Левски ще гони до последно по-високо класиране.

Етър е с единия крайник във Втора лига. Не би трябвало да се упреква никого, само че към този момент няма оптимизъм. Ако някой каже, че съставът ще се избави, ще излъже всички. Необходимо е да се разпределят напъните и задачата на тима да е незабавно да се завърне в елита. Има доста мачове до края на сезона, само че на болярите ще им бъде доста мъчно да се спасят. В дуелите демонстрират положително лице, до момента в който силите им не свършат, а позволен ли гол - незабавно рухват. Трябва да има смяна, с цел да гледат почитателите на Етър първокласен футбол. ", разяснява Гочето пред " Тема спорт ".
 Левски ще тества Билал Бари против Своге
Левски ще тества Билал Бари против Своге

Играчите на Костов получиха и три дни почивка
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР