Бившият нападател Валери Божинов говори пред репортери преди първия мач

...
Бившият нападател Валери Божинов говори пред репортери преди първия мач
Коментари Харесай

Божинов: Аз подкрепям Левски, феновете, синьото

Бившият нападател Валери Божинов приказва пред кореспонденти преди първия мач на Левски за сезона против ЦСКА 1948. Божинов приказва за разкола измежду " сините " последователи, като акцентира на коя страна е той.

„ Благодаря на Левски за поканата да съм измежду обичаните ми последователи и хора – почитателите на Левски. Пожелавам на тима, почитателите и господин Костов да тръгнат с победа и добра игра. Това е най-важното за нашия тим. Привържениците за следващ път потвърждават любовта си към тима, а без тяхната поддръжка – те са 12-ият човек. Нашият тим би трябвало да има тази прелестна поддръжка “, сподели Божинов.

„ Искам да кажа на почитателите най-много и на вас – аз поддържам Левски, тези всички почитатели в синьо, които са на стадиона и обичат и поддържат и идват и дават благо и драго за клуба. Те са 12-ият човек и демонстрираха на цяла България, че както е основан тима, по този начин желаят и да го спасят. Клубът е основан от почитателите, благодаря им на тях, че сътвориха Левски и не престават да го избавят. Аз поддържам Левски, поддържа „ Л “-то, „ синьото “. Левски е клуб, който съществува и ще продължи да съществува. Знам, че като съм на „ Герена “ и съм играл пред тази аудитория, това е най-хубавото нещо “, приключи Божинов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР