Бившият нападател на Реал (Мадрид) Хесе Родригес отново попадна в

...
Бившият нападател на Реал (Мадрид) Хесе Родригес отново попадна в
Коментари Харесай

Хесе в любовен триъгълник

Бившият нападател на Реал (Мадрид) Хесе Родригес още веднъж попадна в светлините на прожекторите с персоналния си живот. Той заряза актуалната си бременна половинка поради някогашната.

Преди по-малко от месец футболистът бе сниман в компанията на ексгаджето си Аура Руиз. Той има наследник от моделката от скандалната им връзка, завършила с обиди и няколко процеса. Двамата бяха снимани да вечерят в грациозен парижки ресторант. Това ускори слуховете, че двамата са се събрали и още веднъж са влюбени.
 Информацията очевидно се оказа истина, откакто бременната досегашна половинка на скандалния нападател - Джанира Брам, реши да проговори. Моделката чака второто си дете от Хесе (пето за него). Двамата бяха дружно към година. Синът им Кенай се роди през януари.

" Не ме интересува и в никакъв случай няма да ми пука с кого спи бащата на децата ми - разгласи тя. - Никой не ме е изоставил и никой не ме е напуснал. Имам доста благополучен живот. Не ми пука за него, с изключение на за отговорността му като татко: това е единственото нещо, което ни сплотява. "
 Хесе заряза Джанира по сходство на Аура преди години. С Руиз той се раздели скоро след раждането на сина им. Той се появи на бял свят със съществени здравословни проблеми, които не престават и до през днешния ден. Доскоро Аура го обвиняваше, че изобщо не се интересува от наследника си. Явно нещата са се трансформирали и моделката го прибра назад. А Джанира се оказа губещата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР