Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Руни вярва, че клубът

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Руни вярва, че клубът
Коментари Харесай

Уейн Руни: Манчестър Юнайтед трябва да остави Роналдо да си тръгне

Бившият нападател на " Манчестър Юнайтед " Уейн Руни има вяра, че клубът би трябвало да остави Кристиано Роналдо да напусне, в случай че желае да построи сполучлив тим в бъдеще под управлението на новия управител Ерик загар Хаг.

37-годишният Роналдо, който мина в " Юнайтед " от " Ювентус " предишния сезон, желае да напусне „ Олд Трафорд “ след неуспеха на тима да се класира за Шампионската лига.

„ Мисля, че Юнайтед би трябвало да пусне Кристиано Роналдо. Не че Роналдо не може да играе в тим на Тен Хаг. Той може да играе във всеки тим. Рони постоянно ще ти вкарва голове. Но моето персонално мнение е, че Юнайтед не е подготвен да се бори за купата в този момент, тъй че задачата би трябвало да бъде да се построи тим, който може да завоюва лигата през идващите три до четири години, и би трябвало да планирате това “, съобщи Руни пред „ Times “.

Роналдо вкара 24 пъти във всички надпревари през предишния сезон, обрисувайки се като една от дребното ярки искри в една другояче неприятната акция за Юнайтед, който приключи на шесто място.

Тен Хаг тази седмица сподели, че е благополучен да има " топ нападател " като Роналдо в тима и чака с неспокойствие да работи с него.

Руни, който е голмайстор номер 1 в историята на Юнайтед за всички времена, добави, че се надява, че Тен Хаг ще успее да откри явен жанр на игра в някогашния му клуб.

„ Не можах да схвана какво се пробват да създадат във връзка с игровия проект или да видя някакви модели на игра през предишния сезон.

Мисля, че едно от огромните неща, които ще видите от Тен Хаг, е, че той в действителност се пробва да постави своя щемпел върху стила на игра “, добави Руни, съобщи Българска телеграфна агенция.

Манчестър Юнайтед стартира своята акция във Висшата лига като хазаин на Брайтън през днешния ден.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР