Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи голмайстора на

...
Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов посочи голмайстора на
Коментари Харесай

Димитър Бербатов посочи новите звезди след Меси и Роналдо

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов уточни голмайстора на ПСЖ Килиан Мбапе и норвежкото дете-чудо Ерлинг Холанд от Борусия (Дортмунд) като идващите две огромни звезди на международния футбол след Лионел Меси и Кристиано Роналдо.

„ Холанд е доста обещаващ млад футболист. Аз считам, че има значителен късмет да наследи Меси или Роналдо. Не единствено Холанд, ами Мбапе също би съумял. Той прави за смях противниковите бранители “, разяснява Бербатов в обичайна си графа за огромна букмейкърска компания.

„ Трябва да изчакаме, да се надяваме, че двамата ще останат здрави и ще продължат развиването си, тъй че да можем да ги гледаме на най-високо равнище дълго време. През тази седмица в медиите се появи информация за доста клубове, които желаят да привлекат Холанд, само че не виждам причина да сменя клубната принадлежност, той преди малко се причисли към огромен тим. Смятам, че е на вярното място сега. Може да се види израстване, вкарва голове, прави асистенции. Ако беше минал в Манчестър Юнайтед или Реал (Мадрид) дали сега щеше да е на същото равнище, на което е в Дортмунд? Клубът, мястото, на което живее, и хората, които са към него, са толкоз значими, че аз съм учуден от развиването му в Дортмунд. Останалите тимове няма да му избягат, те ще не престават да го наблюдават и, когато моментът настъпи, ще го закупят. Няма да съм сюрпризиран, в случай че бъде усъвършенстван върха за най-скъп трансфер. Спокойно може да бъде продаден за повече от 200 милиона евро, само че към този момент дано играе в Борусия (Дортмунд) ", приключва Бербатов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР