Бившият мотоциклетист на кралския клас Ектор Барбера бе уволнен от

...
Бившият мотоциклетист на кралския клас Ектор Барбера бе уволнен от
Коментари Харесай

Пилот от MotoGP бе уволнен след повторно каране в нетрезво състояние

Бившият мотоциклетист на кралския клас Ектор Барбера бе уволнен от своя тим " Понс " в междинния Moto2 клас ден откакто бе заловен да кара в нетрезво положение във Валенсия. Тестът на 31-годишния водач е посочил 0.67 промила алкохол, което надвишава разрешените 0.25. Барбера е наказан на 22 дни публично потребен труд, а неговата шофьорска брошура е отнета за година.

Hector Barbera will be in court in Valencia on Friday for drink driving. Second time in six years that he's been caught over the limit, plus another arrest for driving while his licence was suspended.
— Simon Patterson (@denkmit) June 7, 2018
Това не е първа сходна демонстрация на мотоциклетиста. През 2014 година той още веднъж е заловен да кара с високо наличие на алкохол в кръвта и книжката му е отнета още веднъж за една година.

Сделката му с " Понс " е разтрогната незабавно, единствено шест кръга след старта на сезона в Световния шампионат по мотоциклетизъм. Барбера бе водач в кралския клас седем години - от 2010-а до 2017-а, а от сезон 2018 продължи кариерата си в Moto2.

Чрез известие в обществената мрежа Twitter Барбера се извини на фамилията и шефовете на тима си и разкри, че използването на алкохол е станала по време на рожден ден на другар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР