Бившият ММА шампион в тежка категория Дарън Таулър се смята

...
Бившият ММА шампион в тежка категория Дарън Таулър се смята
Коментари Харесай

Полицията на Острова издирва въоръжен и опасен бивш ММА шампион

Бившият ММА първенец в тежка категория Дарън Таулър се счита за въоръжен и рисков за локалните поданици във Англия. В момента полицията го търси, с цел да го арестуват, написа mma.bg.

Таулър завоюва купата на UCMMA в тежка категория през 2012 година с нокаут в първия рунд над Деймън Лейк. Той продължи да има къси престой в UWC и BAMMA, като последно се състезава през 2017 година.

Дарън претърпя огромно проваляне, откогато последно се би в ММА. През 2016 година той беше приет за отговорен за владеене на кокаин, дружно с 2000 хапчета екстази и към 2300 английски лири в брой. Таулър беше освободен по-късно същата година.
`Полицията
Полицията в Дърам интензивно търси Таулър, откакто не се яви в съда на 22 март. Той беше приет за отговорен по няколко обвинявания в скрит план за доставка на опиати. Служителите приканват локалните поданици да стоят надалеч от Таулър, в случай че го видят, и неотложно да се обадят в полицията.

Сегашното местоположение на Таулър остава незнайно. 40-годишния войник има 10 победи и 8 загуби в кариерата си. Той печели 10-те си победи с нокаут и 7 пъти пада с привършване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР