Бившият министър за Брекзит Дейвид Дейвис обвини колегите си от

...
Бившият министър за Брекзит Дейвид Дейвис обвини колегите си от
Коментари Харесай

Законопроект за Руанда – на живо: Имиграционната програма на Сунак ще се изправи срещу бунтовниците на торите в ключово гласуване

Бившият министър за Брекзит Дейвид Дейвис упрекна сътрудниците си от торите, че изострят рецесията, с цел да покачат личните си лидерски профили, предупреждавайки, че тези, „ които търгуват със личните си бъдещето против бъдещето на партията постоянно губи “, до момента в който Йен Дънкан Смит прикани своята партия да „ спре да крещи и просто безусловно да разисква тези неща по рационален метод “.

Някои депутати от торите – разказани като „ луди или злонамерени или и двете “ от умерения Деймиън Грийн – даже се оповестява, че възнамеряват „ Адвентен календар на дяволите “ за господин Сунак и възнамеряват завръщането на Борис Джонсън на „ желан билет “ за водачество с Найджъл Фараж.

Препоръчително

Спрете „ безумния “ скрит план против Риши Сунак и подкрепете проекта за Руанда, предизвестиха бунтовниците на торите „ Звездната камара “ на торите отхвърля проекта за Руанда преди Конфликт на Commons Дейвид Камерън „ ситуиран, с цел да предотврати протеста на торите “ Сунак „ не обмисля “ общи избори, в случай че загуби вота в Руанда Депутатите от Народното събрание замислят „ билета на фантазиите “ на Джонсън-Фараж след „ Появата на „ s*** “ за Сунак18 Торите са изпратили писма за съмнение – отчет

Гоув упорства, че Сунак няма да свика общи избори, в случай че загуби основен избор в Руанда

Говорейки по-рано в неделя, Майкъл Гоув настоя, че държавното управление не мисли за започване на общи избори, в случай че не успее да прокара законопроекта през Народното събрание.

„ Не, не обмисляме това, тъй като съм убеден, че когато хората погледнат законодателството и имат късмет да помислят, ще признае, че това е сложна, само че също по този начин пропорционална мярка “, сподели той пред Sky. най-хубав “ късмет за триумф и сподели, че оставя единствено „ стеснен “ обсег за правосъдно обжалване.

Sam Rkaina 10 декември 2023 година 19:00

Президентът на Руанда Пол Кагаме като „ Путин на Африка “, твърди Бил Браудър

Президентът на Руанда „ е като Путин на Африка “, сподели деятел за битка с корупцията, който се изправи против съветския президент.

Финансист и политическият деятел Бил Браудър направи съпоставяне сред Пол Кагаме от Руанда и съветския президент Владимир Путин в програмата на BBC Неделя с Лора Куенсберг. търсещи леговище от Обединеното кралство в Руанда, откакто схемата беше оповестена за противозаконна от Върховния съд.

Г-н Браудър употребява образеца на Пол Русесабагина, героят управител на хотел, на който се базира филмът „ Хотел Руанда “ от 2004 година

p>

Г-н Rusesabagina беше наказан през 2021 година на 25 години затвор в Руанда по обвинявания в тероризъм. Той беше освободен след излежаване на две години и се върна в Съединени американски щати, където живее в този момент.

„ Познавам тази история доста от близко, тъй като героят на кино лентата „ Хотел Руанда “, индивидът, който избави 1200 души по време на геноцид, той беше сериозен към Пол Кагаме “, сподели господин Браудър.

„ След това той беше похитен, върнат назад в Руанда и наказан на 25 години в скърпен развой. Идеята, че ще изпращаме политически бежанци в страна, която е такава, е просто неуместна. “

Г-н Браудър добави, че целият проект за миграция в Руанда би трябвало да бъде „ раздран “.

„ Цялото нещо би трябвало да бъде раздрано и изхвърлено “, сподели той. „ Ако желаеме да спрем неконтролираната миграция, има и други способи, само че Руанда е просто цялостен парадокс. “

Сам Ркайна, 10 декември 2023 година 18:00

Законопроектът за Руанда има единствено ' тесни изключения " за обжалване на депортиране, споделя Гоув

Законопроектът за Руанда има единствено " тесни изключения " за обжалване на депортиране, споделя Гоув Анди Грегъри 10 декември 2023 година 17:07

'Това кара ме да се усещам зле': Двойките със смесена народност споделят възмущението си от новия имиграционен проект на торите

Хиляди двойки със смесена народност са изправени пред „ отвратителна “ неустановеност, откакто новото имиграционно законодателство удвои условието за приходи за приемане на виза за съпрузи.

Като част от новия имиграционен проект от пет стъпки, сътрудниците, които се надяват да се открият в Обединеното кралство с виза за брачна половинка, ще могат да го създадат единствено в случай че брачният партньор или брачната половинка им печелят £38 700 – нарастване с £20 000 по отношение на сегашната цифра е £18 700.

Новите правила влизат в действие през април, само че Министерството на вътрешните работи споделя, че тези, които са със фамилна виза под £38 700, няма да бъдат помолени да показват неотложно годишната си заплата, само че не е изяснено какво ще се случи, когато дойдат да възобновят визата си.

Увеличението провокира безпокойствие в доста бракове, сподели депутатът Надя Уитом: „ Три четвърти от английските служащи няма да могат вземете виза за брачен партньор от чужбина. ”

Моята сътрудник Лидия Патрикхас приказва със фамилии, които се опасяват, че ще бъдат принудени да изоставен Обединеното кралство:

Двойките със смесена народност споделят възмущението си от новия имиграционен проект на торите

Последният имиграционен проект на Министерството на вътрешните работи заплашва бъдещето на хиляди интернационалните фамилии

Анди Грегъри, 10 декември 2023 година, 16:47

Планът на Сунак за Руанда е „ крепко месо “, споделя Гоув

Новото законодателство на държавното управление за Руанда е „ мощно месо “, секретар на общностите Майкъл Гоув сподели.

Г-н Гоув сподели в предаването Неделя с Лора Куенсберг на BBC: „ То зачертава законодателството за правата на индивида по метод, по който някои хора, които познавам, намират мощно месо.

“ И тъй като реакцията на тези, които са сериозни към законопроекта от една страна, е толкоз ясна, че мисля, че можем да приемем, че този законопроект сигурно е нужната постоянна мярка. “

Той добави, че беше „ погрешно “, че всеки може да предяви иск според новото законодателство.

Анди Грегъри, 10 декември 2023 година 16:02

Гледайте: Риши Сунак „ не обмисля “ предварителни избори, споделя Майкъл Гоув

Риши Сунак „ не обмисля “ предварителни избори, споделя Майкъл ГоувАнди Грегъри 10 декември 2023 година 15:49

Бунтовниците са подготвени да гласоподават против законопроекта на Сунак – през 2024 година < /h3>

Един почитан народен представител от Консервативната партия, участващ в полемиките в „ звездната камара “, сподели пред The ​​Independent, че рецензията на законопроекта, изложена в понеделник следобяд, ще бъде „ мощна “.

Десницата на торите сподели, че способността на обособените лица да предявяват правни искания „ може да докара до наводнение на съдилищата, което би означавало, че целият развой още веднъж ще бъде усложнен “.

Високопоставеният народен представител сподели също, че някои бунтовници са подготвени да гласоподават срещу при започване на 2024. „ Мисля, че мнозина виждат мъдростта да изчакат до третото четене. Ако не бъде поправено, тогава не би трябвало да поддържаме законопроект, който не прави работа. “

Те отхвърлиха да употребяват законопроекта като опит за скрит план против премиера – настоявайки, че предизвикването не е за Ръководството на господин Сунак.

Анди Грегъри, 10 декември 2023 година 15:21

" Бонкерс " ще размени Риши Сунак, споделя Дейвид Дейвис

Старшият тори Дейвид Дейвис сподели пред The ​​Independent, че бунтовниците „ ще бъдат луди да гласоподават срещу него – законопроектът стига толкоз надалеч, колкото е допустимо “. стигна до рецесията на стадия на третото четене през януари.

Г-н Дейвис сподели, че дребен брой депутати подхващат „ маневри “ против господин Сунак.

„ Глупаво е. Очевидно е, че някои употребяват този проблем [за да подкопаят премиера]. Говоря с хора, които имат доста малко време за Риши Сунак, само че които към момента считат, че би било полуда да го заместят. “

Адам Форест, политически сътрудник, 10 декември 2023 година 15:03

Майкъл Гоув пази „ солено “ меме на торите

Майкъл Гоув отбрани „ солена “ обява в обществените медии от партията си, която нападна лейбъристите с изображение на водещ на BBC News, който без да желае дава междинен пръст по време на предаване – което беше подложено на критика от висшите тори Алиша Кърнс и Тобиас Елууд.

Запитан по Sky News за поста, жилищният секретар господин Гоув сподели: „ Това сигурно е солена интервенция в обществения спор.

„ Но мисля, че значимото нещо, което би трябвало да имате поради, е, че нашият политически диалог се организира по разнообразни способи, на разнообразни платформи и е значимо както да ангажираме хората там, където са, само че също по този начин, доста мощен миг е, че лейбъристите нямат какво да кажат по въпроса за незаконната миграция.

„ Мисля, че всеки, който в миналото е разглеждал обществените ми медии, ще види, че не съм нинджа в обществените медии.

„ Моите обществени медии са тревопасни, меко казано – само че в обществените медии имате многолюден спор и това е мощен принос към един доста многолюден спор. “

Десни тори ще се срещнат в понеделник, с цел да чуят констатациите на " звездната камара " на Руанда

Консерваторите от дясната страна на партията ще се срещнат в понеделник следобяд, с цел да обсъдят правна инспекция на законодателството на Риши Сунак в Руанда.

Марк Франсоа, ръководител на Европейската изследователска група, сподели: „ ERG ще се събере на следващия ден, от обяд нататък, с цел да чуе презентация от сър Бил Кеш по отношение на констатациите на неговата „ звездна камара “ от правни специалисти, след тяхната правосъдна експертиза на законопроекта за Руанда.

„ При тези условия, ние също по този начин насочваме покана към членове на други групи от задната пейка в фамилията на консерваторите, в това число новите консерватори; Групата на здравия разум; Conservative Growth Group и Northern Research Group.

„ След това се стремим да проведем групова полемика по отношение на нашия най-хубав метод към второто четене на законопроекта във вторник. “

Анди Грегъри, 10 декември 2023 година 14:15 ч
Източник: independent.co.uk

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР