Бившият министър на здравеопазването Мими Виткова е твърдо за имунизацията

...
Бившият министър на здравеопазването Мими Виткова е твърдо за имунизацията
Коментари Харесай

Мими Виткова: Мерките закъсняха, трябва имунизация

Бившият министър на опазването на здравето Мими Виткова е твърдо за имунизацията и самата тя ще се имунизира, когато има ваксина у нас. Ваксинацията е нужна и избавя животи и генерации, акцентира Виткова. Вирусите са непрекъснатата борба сред индивида и околната среда. Това сподели тя в " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3.

Според нея има забавяне с ограниченията. Тенденцията е още от предишния месец. Ако бяха подхванати поетапни ограничавания по-рано, можеше да не се стигне до тези равнища на смъртност, сподели още тя.

„ При нас липсват доказателствата къде разпространяването е най-голямо. Правят се прекомерно малко проби на здрави хора. Трябваше да има всеобщо тестване в учебните заведения “, акцентира Виткова.

При грипа има сезонност, при новия ковид - не и тя не счита, че ограниченията ще бъдат тотално разкрепостени на 21 декември.

Мими Виткова е сигурна, че мнението на хората се е трансформирало и те в този момент са по внимателни, по тази причина чака празниците да не окажат пагубно въздействие върху разпространяването на вируса.

" Протестите против ограниченията са обикновено нещо в Европа. Резултати има в азиатските страни, където мисленето допуска непротиворечие на регулациите. "

Виткова означи, че здравната система е детайл от националната сигурност на всяка страна. Там би трябвало да има правдивост във финансирането и не би трябвало да е сергия. " Диспропорциите са големи там. "

Според нея единственият метод лекарите да се оправят с пандемията е хората да оказват помощ посредством спазването на ограниченията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР