Бившият министър на енегетиката Теменужка Петкова се провикна от трибуната

...
Бившият министър на енегетиката Теменужка Петкова се провикна от трибуната
Коментари Харесай

Спор заради GemCorp в Народното събрание

Бившият министър на енегетиката Теменужка Петкова се провикна от трибуната на Народното събрание: 

" Не е ли обвързващо и скандално това, че нито един специалист от министерството на енергетиката не е знаел за този документ, няма нито един автограф на чиновник от Министерството на енергетиката, който да е съгласувал този документ. Никой не знае къде той е направен. Кой го е предложил, с цел да го подпише министъра. Никой не знае. 

Аз мисля, че с меморандума GemCorp е вашата визитна картичка за вашето ръководство. И не инцидентно логото на вашето ръководство беше определено с една единствена дума и тя " шмекерия ", обърна се тя към Политическа партия. 

Генерал Атанасов от Демократична България й отвърна с имитация:

" Г-жо Петкова, вие бяхте министър на енергетиката в последното държавно управление на Бойко Борисов. Питахте ли службите, когато прекарахте така наречен " Балкански поток ". 

Три милиарда и недостатък лв. заплати българският поданик, с цел да обслужи проектите на Путин да заобиколи Украйна и да се приготви за войната. За това към този момент излязоха обществени данни в отчети на ДАНС, които са били тогава изпращани на министър- ръководителя и през днешния ден в Комисията за надзор на службите ще питаме ръководителя на ДАНС по какъв начин е реагирал вашият министър-председател. "  

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР