Бившият мъж на Гала – бизнесменът Константин Будев, изобщо не

...
Бившият мъж на Гала – бизнесменът Константин Будев, изобщо не
Коментари Харесай

Бившият мъж на Гала тихомълком се ожени за една от най-известните банкерки в България

Бившият мъж на Гала – предприемачът Константин Будев, въобще не жали за нея. Той е разкрил щастието с една от най-видните банкерки в България – уважаваната шефка на Банка ДСК Диана Митева. Връзката им е от дълго време – от съвсем 10 години, като двамата даже са станали законно семейство и са се оженили. Отношенията им обаче са отвън периферията на медиите и едвам в този момент за първи път излиза наяве коя е дамата, заменила Гала като брачна половинка на Константин Будев, написа " Уикенд “.

За разлика от някогашната си брачна половинка и настоящия й спътник Стефан, Косьо не е изключително деен в светския живот и едвам няколко пъти се е появявал обществено с финансистката, която е вторият човек в една от най-известните банки у нас. Митева е приключила УНСС и с магистърска степен по макроикономика през 1989 година Родена е в Чирпан, където има доста радостно и нехайно детство, изпълнено със независимост, лудории и другарства, излиза наяве от нейни самопризнания в медиите.

" Понякога ми става мъчително за днешните деца, които прекарват цялото си време пред компютрите. За разлика от тях, ние бяхме непрестанно дружно на открито, имаше доста смях, дейни игри, контакт с природата ", споделя тя за детството си. Но напуска родния си град рано, още като тийнейджърка, и отпътува за Пловдив, където учи в фамозната преди време британска гимназия.

Подобно на Будев, който има две щерки от предходните си връзки, и Диана Митева е майка, единствено че на наследник. Единственият й правоприемник е приключил висше в Канада и работи в чужбина, а преди този момент се дипломира в Американския лицей в София. Роден в преломните години на измененията у нас, синът й става причина тя да се отдаде на банкерството. Преди да роди, Митева е в частния бизнес. Когато би трябвало да се връща на работа след майчинство, Диана попада на публикация, че търсят чиновници в първия клон на задгранична банка в България – гръцката " Хиосбанк ". Явява се на изявление и малко по-късно стартира работа в бранш " Обслужване на клиенти ". Вече близо 2 десетилетия амбициозната дама е в Банка ДСК и през днешния ден е дясната ръка на шефа маджарин на финансовата институция.  Тя обича да пътува в компанията на брачна половинка си Константин Будев, глези се с покупката на картини и мебели от чужбина и населява дом, на който могат да завидят всички.

Бившият брачен партньор на Гала завършва социология, само че постоянно е бил в частния бизнес и както самичък признава е банкрутирал неведнъж. При един от банкрутите Гала първо устоя фамилията, само че след това двамата се разделят. Бизнесменът има щерка Мари от тв водещата и още една – Анна, от първия си брак, който проваля поради аферата му с плевенчанката. " Вярвам в фамилията и считам, че едно от огромните разочарования за обществото е разрушаването на мита за фамилията. По социалистически казано, фамилията е най-малката клетка на обществото и е нещо, от което всеки се нуждае. Хубаво е човек да има майка и татко и да живее с тях. Не ми харесва концепцията през днешния ден да си с един човек, на следващия ден с различен и така нататък Тъй като постоянно съм мислел, че това няма да ми се случи, това е един от уроците ми в живота, тъй като ми се случи и то два пъти “, признава в едно от редките си интервюта Будев.

Категоричен е, че поради Гала се е занимавал с телевизия, само че през днешния ден се интересува от нововъведенията, въпреки че не прецизира какви компании развива. " Първите излъчвания, които върших в малкия екран, ги направих поради нея. Едното се споделяше " Топ модел Зодиак “. След него беше " Телевизионно казино “, спомня си брачният партньор на най-дългогодишната водеща в ефир. По същото време смениха Хачо Бояджиев с различен шеф на Българска национална телевизия. И той, застъпвайки на поста общоприет шеф, първото, което направи, беше да смъкна моите излъчвания. Започнаха разправии с него, заведох каузи против Българска национална телевизия, само че нямаше по какъв начин една дребна частна компания да завоюва дело за милиони против малкия екран. Никой нямаше да го допусне. Загубих и тогава хлътнах с доста пари “, прецизира Будев.

През години той е бил притежател на ресторант, шеф на почивния комплекс с съветско присъединяване " Камчия “, а бизнес начинанията си започва с екскурзии в Турция. Днес също се занимава с бизнес.

Разводът му с Гала е тежък. Той е отчаян от тв звездата, която завързва флирт с сегашния си партньор Стефан, докато към момента е негова половинка. След това, когато се разделят, тя дава няколко изявленията в медиите, в които се жалва от брака им. Днес някогашните съпрузи са в дипломатични връзки. Почти не поддържат връзка, само че въпреки всичко се чуват понякога заради общото си дете Мари. Днес Косьо Будев е щастлив с банкерката Диана Митева и споделя, че тя е дамата на живота му.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР