Бившият мъж на фолк певицата Кали Владимир вече има нова,

...
Бившият мъж на фолк певицата Кали Владимир вече има нова,
Коментари Харесай

Бившият на Кали заби заби младо секси гадже, заведе я в Коста Рика

Бившият мъж на фолк певицата Кали Владимир към този момент има нова , видя HotArena .

Туроператорът самичък се похвали, че е съумял изцяло да не помни певицата и е бясно влюбен в друга. Момичето е очевидно много по-младо от Кали и съществено се разграничава от нея по визия. Докато изпълнителката очевидно го раздава мъжкарана, то заместницата й е изкусителка със силиконов бюст. Според осведомени тя се споделя Славена и работи като шеф на огромен развлекателен център в София . Описват я като нежна и суетна дама, която обича да прекарва време в салоните за хубост и държи да наподобява добре даже когато отива на разходка в парка. С две думи - цялостна диаметралност на Кали.

Връзката сред Влади и Славена е относително от скоро, само че той бил толкоз вдлъбнат по нея, че се мъчел да я впечатли по всички вероятни способи. Само преди дни двамата се върнаха от екзотична отмора в Коста Рика. Бившият на Кали не пестил средства за екскурзията, която траяла повече от 10 дни. Влюбените отседнали в един от най-скъпите и първокласни комплекси там. Заради туроператорската си активност евентуално Влади въпреки всичко е съумял да издейства по-изгодни цени. 

Преди Коста Рика пък двамата отскочиха за малко до Лондон . Не е ясно дали Влади е почнал към този момент сина си с новата си другарка. Със сигурност обаче е срещнал Славена с майка си . Жената останала очарована от новата годеница на сина си и не серпантина да я хвали какъв брой е блага и добра. Най-щастлива била от обстоятелството, че след Кали синът й съумял още веднъж да откри любовта и се надява да не се разочарова още веднъж. 

Певицата се раздели с третия си мъж преди повече от година. Тя дълго време мълчеше по тематиката до момента в който не реши обществено да го упрекна, че не й е помагал задоволително финансово, че я наричал с грозни думи и не съумял да одобри другите й две деца. " Излязох от тази връзка съкрушена и смазана физически ", изплака тя. 

Вбесен от думите й, Влади пък разкри своята истина - че в действителност тя дълго време му изневерявала с различен мъж, много по-млад от нея. " При нея няма обстановка, в която ще остави единия сътрудник и след това ще търси различен. Винаги се държи за два клона и опипва почвата, до момента в който не се убеди в сериозността на следващия претендент. Връзката й с Атанас е доста преди нашата разлъка, 100% съм уверен ", съобщи туроператорът. И добави, че Кали е заживяла с младока дружно с тримата си синове. " Моето дете непрестанно ми приказва за него ", оплака се Владимир. 

И до момента Кали отхвърля да разяснява аферата с новия си, въпреки неведнъж да е засичана с него на разнообразни места. Връзката й с Влади стартира през 2012, когато тя към момента беше обвързана с бащата на второто си дете Антон Краус, наследник на някогашния транспортен министър Вилхелм Краус. Тя се раздели с него поради Влади от който също роди дете, написа Галерия. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР