Бившият лидер на най-тайната НЛО програма на американското правителство, разказва

...
Бившият лидер на най-тайната НЛО програма на американското правителство, разказва
Коментари Харесай

Разкриват тайни от секретната програма за анализи на НЛО

Бившият водач на най-тайната НЛО стратегия на американското държавно управление, споделя истории, като споделя някои от тях за първи път в нов документален филм.

Служителят на разузнаването Луис Елизондо е някогашен шеф на Програмата на Пентагона за идентифициране на аерокосмически закани (AATIP), самодейност, стартирана през 2007 година за изследване на отчети за НЛО срещи.

Елизондо напуща Пентагона през 2017 г. Същата година той беседва с кореспонденти в „ Ню Йорк Таймс “, потвърждавайки съществуването на сенчестата организация и описвайки своята задача в нея.

Сега, Елизондо повдига завесата на своя мандат с AATIP, която той напуща, заради неналичието на формален отговор на констатациите на организацията и нежеланието да се оправят с евентуалните опасности от НЛО, съгласно новото шоу „ Неидентифицирани: Вътре в американската стратегия НЛО “, чиято премиера беше на 31 май по телевизия History Channel.

Не, няма огромно разобличаване, че НЛО са извънземни галактически кораби. Но сходни стратегии оказват помощ за по-дълбокото прозрение в скрити сведения за НЛО, а това ще насърчи хората и управляващите да преодолеят дългогодишните щампи и да приказват по-открито за тези мистериозни обекти, някои от които могат да съставляват по-голяма опасност, в сравнение с осъзнаваме.

НЛО са обърквали и очаровали хората от десетилетия; те също съставляват неповторимо предизвикателство за федералните сътрудници, които се пробват да дефинират дали те са опасност за националната сигурност.

Преди AATIP, американските военновъздушни сили стартираха план Blue Book, който изследва повече от 12 000 хипотетични наблюдения на НЛО от 1952 до 1969 година.

По време на мандата на Елизондо в AATIP са били следени НЛО летящи с хиперзвукови скорости – повече от пет пъти скоростта на звука. И все пак не е имало никакви звукови удари, които нормално съпровождат самолети, летящи със свръхзвукова скорост.

НЛО са се движили толкоз бързо, че биха изпитали гравитационни сили, или G-сили, които надалеч надвишават границите на устойчивост както за хората, по този начин и за самолетите.

Самолетът F-16 Fighting Falcon, един от най-маневрените в арсенала на Съединени американски щати, доближава своя предел от към 16 до 18 G, до момента в който човешкото тяло може да издържи към 9 G „ за доста малко време “ преди човек да припадне, споделя Елизондо.

„ Тези обекти, които наблюдавахме, бяха с натоварване от 400 до 500 G “, споделя той. „ Те нямат мотори или даже крила и са в положение да се опълчват на естествените резултати на гравитационното привличане на Земята. “

Загадките при някои от наблюденията на НЛО, докладвани на AATIP, в последна сметка са позволени, като се оказва, че това са въздушни дронове или тестови изстрели на нови типове ракети, които са били следени от необикновен ъгъл. Но има и доста удивителни НЛО за които към момента няма никакви пояснения. Въпреки това, просто няма задоволително доказателства, които да подсказват, че те принадлежат на извънземни, прибавя Елизондо.

Но другата опция е още по-тревожна от вероятността за извънземна инвазия: задграничен съперник да е създал скрито технологии, които са „ стратегически изменящи играта “, за разлика от всичко, което в миналото е виждано, споделя той. Преодоляването на тази евентуална опасност е нужна стъпка, която държавните чиновници – даже и тези, които поддържаха AATIP – не одобряват задоволително съществено, съгласно Елизондо.

Нещо повече, признатата секретност обгръщаща формалните НЛО следствия, единствено укрепва асоциацията на НЛО с „ невероятни и смешни истории “.

„ Ние се доверяваме на американския народ да знае от ден на ден за нуклеарната стратегия на Северна Корея и за ракетите им, ориентирани към Лос Анджелис. Но в това време не се доверяваме на хората и не им разрешаваме да знаят повече за обстоятелството, че има нещо в небето над нас, само че ние не знаем какво е то. Това е контра продуктивно, съгласно мен “, заключава Елизондо.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР