Бившият личен охранител от НСО на Кирил Петков като министър-председател

...
Бившият личен охранител от НСО на Кирил Петков като министър-председател
Коментари Харесай

БОМБА! Кабинетът ,,Денков-Габриел“ назначи нови 2 зам.-министри. Единият се оказа охрана на… Киро

Бившият персонален охранител от НСО на Кирил Петков като министър-председател публично бе назначен за зам.-министър на вътрешните работи. Решението е от през днешния ден, заяви държавната осведомителна работа.
Става дума за Кирил Ценкин. Той е любим на бащата на Петков Татко Петко, който дори желал да го направи началник на НСО, само че пазарлъците и свадите в обединението ПП-ДБ кой да управлява чистките в службите го изтикала към Министерство на вътрешните работи, настояват осведомени. Ценкин е дълготраен държавен охранител, управлявал е авангарда от защитата на Цветан Цветанов, до момента в който той бе вътрешен министър в първия кабинет на Бойко Борисов, предава Breaking.
В последните месеци бе в спор с шефа на НСО Тонев, който го пратил „ на изгнание “ в държавната резиденция в Шабла. Преди да поеме към Министерство на вътрешните работи Ценкин бил в дълъг болничен.
Според държавната осведомителна работа той е е дълготраен чиновник на Националната работа за защита, където е минал поредно през разнообразни стадии на кариерно развиване. Завършил е магистратура със компетентност „ Логистика на сигурността и защитата “ във Военната Академия „ Г. С. Раковски “, както и голям брой спомагателни образования и профилирани курсове в областта на сигурността.
Бившият народен представител от Продължаваме промяната в последните два Народното събрание Димитър Недялков е назначен пък за заместник-министър на превоза и известията, оповестява още службата.
По специалност той е икономист с опит в частния бранш. Недялков дълги години е бил изпълнителен шеф на „ Свободна зона – Русе “ ЕАД.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР