Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с мечтата

...
Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с мечтата
Коментари Харесай

Командосът Пеньо Гатевски - Гатьо се сбогува с “Игри на волята”

Бившият командос Пеньо Гатевски - Гатьо се раздели с фантазията да завоюва първото място в “Игри на волята ”. Той отпадна в тежък елиминационен двубой против някогашния футболист Благомир Мастагарков от Старейшините. Гатьо се бори до последно на сложното трасе, само че беше изпреварен в последната част от борбата.

Пътят на Гатьо в “Игри на волята ” 5 не беше лек.  В началото на рисковото риалити той беше част от напълно мъжкото племе на Гладиаторите, където се трансформира и в неофициален водач. След неверен залог на алените във втората кастинг борба, Гатьо беше покорен от Амазонките. Това напълно промени неговата тактика в играта и го трансформира в един от любимците на публиката. Въпреки че даде всичко от себе си, с цел да бъде потребен на Амазонките, Гатьо в никакъв случай не се отхвърли от Гладиаторите и до края на присъединяване си в рисковото риалити не облече жълт екип.

Тази неделя Пеньо Гатевски - Гатьо ще даде първото си телевизионно изявление в “Събуди се ” по NOVA. Той е посетител и на формалния подкаст “След Игрите ” с водеща Ива Иванова, където споделя забавни истории за престоя си при Амазонките, кой от Гладиаторите му е останал непосредствен след предаването и би ли взел участие още веднъж в “Игри на волята ”.

Не пропускайте идващия епизод на „ Игри на волята “ в събота, 14 октомври, от 21:00 часа по NOVA.

Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на , както и в формалните   , и на „ Игри на волята “. Официалният подкаст на рисковото риалити “След Игрите ” можете да гледате в , и .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР