Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчев е била

...
Бившият кмет на столичния район Младост Десислава Иванчев е била
Коментари Харесай

Преврат срещу държавата: Виновният баща, невинният син и Иванчева

Бившият кмет на столичния регион " Младост " Десислава Иванчев е била част от скрит план за прелом против държавното управление и пропадане на кандидатурата на Иван Гешев за основен прокурор. Това се твърди в сигнал до прокуратурата, импортиран от русенеца Йордан Бонев, наследник на известния кримигерой Венцислав Ангелов-Чикагото. Бонев подаде сигнала против татко си и някогашната кметица в сряда сутринта, откакто предходната вечер изпрати материали до някои медии. Те бяха транслирани безрезервно, както се случва с всички изказвания, защитаващи тезите на ръководещите.

Записи, чатове и митинги

В материалите, качени от Бонев и в интернет, се съдържат видеозапис на Иванчева, записи на диалози с нея, както и разговори сред него и татко му. Освен това има и скрийншотове от диалози в месинджър и вайбър. Бонев, който към този момент се титулува публицист, тъй като поддържа фейсбук-страницата " Истинските вести ", твърди, че те са достоверни и в тях се Иванчева разисква по какъв начин банкерът Цветан Василев и предприемачът Иво Прокопиев провеждат и заплащат за митингите против Гешев.

Във видеозаписа, юридически в жилището на Иванчева на 2 август, тя и Бонев приказват за митинга против кандидатурата на Гешев на 12 септември в София. Мъжът задава целенасочени въпроси какво ще се прави. Осъдената на първа инстанция за корупция Иванчева му дава отговор, че значимото е да се смъкна Гешев. Бонев изяснява, че му значимо да знае детайлности, с цел да каже на хората, които ще провежда, какво вършат на митинга.

" Да, би трябвало да са наясно защо са там, с цел да не стане като с ромите: Вие защо сте тука, а те... Това, което знам и което съм се схванала е, че по принцип е да бутаме системата. Но главно е да се махне Гешев ", споделя Иванчева. Бонев прибавя: " В смисъл рухване на Гешев, на кабинета? ". Иванчева се съгласява, само че продължава да твърди, че настояването Гешев да се отдръпна е най-важното.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР