Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева получава 1,2% подкрепа на

...
Бившият кмет на Младост Десислава Иванчева получава 1,2% подкрепа на
Коментари Харесай

Десислава Иванчева: На хората им писна, ще се явя и на следващите избори

Бившият кмет на " Младост " Десислава Иванчева получава 1,2% поддръжка на изборите за Европейски парламент по предварителни данни. Иванчева бе наказана на първа инстанция в средата на април за рушвет.

Тя се кандидатира за евродепутат и организира огромна част от акцията от вкъщи си, където извършва мярка " задържане под стража ", откакто бе наказана на 20 година затвор.

" За мен резултатът е много добър, в случай, че водех акцията от у дома. За две седмици пиар и реклама с 10 000 лева, мисля, че доста добре сме се показали ", разяснява Иванчева пред Би Ти Ви.

" Това е един огромен пестник за всички огромни партии. На хората към този момент им писна. Успяхме да изпреварим две парламентарно показани партии - " Атака " и Валери Симеонов ", сподели Иванчева.

Според нея ниската изборна интензивност е доказателство, че хората не имат вяра на ръководещите.

" Ние сме почтени жители, системата се пробва да смачка всички, които са бунтати, опъват се на държавното управление и се борят с корупцията. Делото против нас е манипулирано, не е същинско ", съобщи Иванчева.

Тя е безапелационна, че ще остане в политиката и ще взе участие и на идващите избори – локалния избор наесен.

По-рано през днешния ден Иванчева съобщи, че е гласувала за " по-добро бъдеще за България, по-достоен живот в родината ни, за независимост, за действително правораздаване, за прекъсване на злоупотребите и корупцията ".

Кои са новите български евродепутати и какви са резултатите от изборите - тук
Какви са първите реакции в обществените мрежи - тук.
Как гласоподава Европа - тук

Всичко, което би трябвало да знаете за: Евроизбори 2019 (507)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР