Бившият кмет на Костенец отива на съд за подкуп. В

...
Бившият кмет на Костенец отива на съд за подкуп. В
Коментари Харесай

Бившият кмет на Костенец отива на съд с две обвинения

Бившият кмет на Костенец отива на съд за рушвет. В Специализирания углавен съд е импортиран обвинителния акт против и предприемач, спечелил социална поръчка, съфинансирана от Европейския аграрни фонд за развиване на селските региони, оповестяват от спецобвинението, представени от БНР.
Според прокуратурата в интервала от февруари до юни 2019 година Радев - в съучастничество с предприемач - строител, е предложил рушвет от 30 000 лв. на общински консултант, с цел да обезпечи приемането на решение по осъществяването на публичната поръчка. С решението Общината е била задължена да извърши план на обща стойност над 1 100 000 лв..
 Окончателно: Съдът в профил от служба кмета на Костенец Радостин Радев Окончателно: Съдът в профил от служба кмета на Костенец Радостин Радев
Специализираният углавен съд в профил от служба кмета на Костенец Радостин Радев, оповестиха от съда. Съдът одобри, че заемайки поста...
Радостин Радев, който беше два следващи мандата кмет на Община, има и второ обвиняване - за нелегално държане на муниции.
Предстои Специализираният углавен съд да насрочи разпоредително съвещание по делото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР