Бившият кетчер и DH на Хюстън Астрос Евън Гатис стана

...
Бившият кетчер и DH на Хюстън Астрос Евън Гатис стана
Коментари Харесай

Шампион с Хюстън: Очевидно измамихме всички

Бившият кетчер и DH на Хюстън Астрос Евън Гатис стана първият бейзболист на отбора, който в прав текст разгласи, че извоюваната през 2017 година шампионска купа в МЛБ е плод на машинация. 33-годишният деец, който приключи кариерата си през 2019 година, приказва намерено в подкаста 755 Is Real на американския състезателен уебсайт TheAthletic.com:

" Всеки желае да е най-хубавият състезател в ши*ания свят. А ние мамехме всички сигурно. И явно измамихме бейзбола и измамихме почитателите. Феновете се усещат излъгани. А аз се усещам зле поради почитателите. Не диря благосклонност или нещо такова. Ако нашето наказване е да бъдем ненавиждани от всички вечно, все тая. Не знам какво би трябвало да се направи, само че нещо би трябвало ши*ано да се направи. И аз разбирам, че не е ши*ано задоволително да кажем, че съжаляваме. Ясно ми е. "

 Босът на Хюстън се извини за кражбата на сигнали: Повече няма да вършим по този начин
Заради невиждания скандал с кражба на сигнали от противниковите отбори чрез потребление на електронна техника в действително време, мениджърът на Хюстън Ей Джей Хинч и генералният управител Джеф Лъноу получиха едногодишна възбрана да работят в Мейджър лийг. Клубът пък бе санкциониран с оптималните $5 млн. и беше лишен от правото си на избор в първите два кръгa на аматьорския драфт през 2020 и 2021 година

Своята работа изгубиха също мениджърите на Бостън Ред Сокс – Алекс Кора, и на Ню Йорк Метс – Карлос Белтран, които през 2017 година бяха част от шампионския екип на " астронавтите " надлежно като коуч и състезател. Нито един от състезателите на отбора обаче не получи лична глоба. Комисионерът Роб Манфред пък беше безапелационен, че лигата няма да отнеме купата на Астрос.

 Хюстън и Бостън няма да изгубят купите, увери комисионерът
" Не можем да погледнем в моралния компас и да кажем, че това е било вярно – добави Гатис, който през 2017-а изигра 84 мача в постоянния сезон и батира приблизително.263 с 12 хоумръна и 55 RBI, а в плейофите удари.267 с един хоумрън и 3 RBI в 11 мача. – Няма по какъв начин да изкривим действителността. Беше неправилно от позиция на надпреварата, освен на бейзбола. Излезе отвън ши*ан надзор. Прее*ахме всичко и това не беше вярно. Не ме разбирайте неправилно, аз съм доста благополучен, че спечелихме Световните серии. Но в този момент е малко по-различно. Ние мамехме, няма по какъв начин да се усещаме добре. Опитвам се да извлека нещо положително от това, като се изключи че към този момент всички знаят. Но, по дяволите, МЛБ ни наказа. Може би не играчите, само че всеки ще би трябвало търпи освиркванията и всички ла*на и да бъде боксова круша. Ясно ми е. Разбирам за какво сте ядосани. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР