Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли

...
Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли
Коментари Харесай

Взаимоотношенията на Рори Макилрой с колегите му са подложени на критика в изобличаващото сравнение с Тайгър Уудс

Бившият капитан на Рори Макилрой за Ryder Cup Пол Макгинли предизвести северноирландеца, че би трябвало да намерения два пъти, преди да бъде толкоз „ благ “ към състезателите си на PGA Обиколка.

Умелото държание на четирикратния огромен първенец против Скоти Шефлър влезе в заглавията след успеха на последния на Arnold Palmer Invitational. Оказа се, че Макилрой е посъветвал връстника си да направи смяна в чантата си, като се върне към патера TaylorMade Spider Tour X.

Тези думи на мъдрост пристигнаха по време на изява по CBS по време на Genesis Invitational, когато Шлефлър следваше съответно препоръките на своя съперник на голф игрището Bay Hill. Този ход му донесе дивиденти, защото той обезпечи първата си победа в PGA Tour за повече от година след последната му победа в TPC Sawgrass.

Въпреки това, ветеранът Макгинли – който управлява Макилрой като капитан на тима на Европа през 2014 година – в този момент предизвести остарелият му съотборник, че това, че е толкоз отворена книга, може да се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР